Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat. continuă pe Ziarul Bursa

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel.

VIDEO Zapada pe Transalpina. Utilajele deszapezesc cel mai inalt drum din tara

A venit iarna pe Transalpina, cel mai inalt drum din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, in pasul Urdele. Un strat de zapada de cativa centimetri s-a depus pe partea carosabila.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

A fost inaugurat cel mai lung pod peste mare din lume - VIDEO

Cel mai mare pod maritim din lume este inaugurat in Asia de Sud-Est dupa aproape zece ani de la inceputul lucrarilor. Pentru realizarea pasajului care va uni Hong Kongul si Macau de orasul chinezesc Zuhai,.

Cel mai mare producator mondial de uraniu se listeaza la Londra si Astana

Compania kazaha de stat Kazatomprom, cel mai mare producator mondial de uraniu, a confirmat, ieri, ca intentioneaza sa listeze la Bursa din Londra GDR-uri global depository receipts), ca parte a unei oferte publice initiale.

Avem, probabil, cel mai invechit stoc de locuinte din UE

Casele romanilor sunt permanent incercate de trecerea anilor si de costurile de intretinere, in conditiile in care avem, probabil, cel mai invechit stoc de locuinte la nivelul Uniunii Europene, a precizat, ieri, Lucian Anghel, presedintele BCR Banca pentru Locuinte, in cadrul lansarii celei de-a doua editii a Ghidului Conditiilor de Confort, realizat de catre echipa EFdeN.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )