Libnet.ro
UNICEF

18:15

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Playtech Playtech,
Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de . continuă pe Playtech

Carburantii se ieftinesc din nou

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat ca preturile carburantilor se vor ieftini din nou, ca urmare a unei decizii luate de Autoritatea de Reglementare in domeniul energiei.

BMW-ul lovit de tramvai, PRINS DIN NOU in trafic! CUM ARATA ACUM masina? ASA CEVA... (VIDEO)

BMW-ul lovit recent de un tramvai deoarece blocase sina a fost surprins din nou pe strazi! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Masina din incidentul care a pus pe.

Ciolacu: Dupa doua nereusite, europarlamentarele si prezidentialele, incercam sa o mosmolim din nou

Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a vorbit, duminica, la Calarasi, despre greselile social-democratilor, care nu au facut analize dupa esecuri, astfel ca s-a ajuns ca dupa doua nereusite sa incercam sa o mosmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate intampla, a declarat liderul PSD, citat de Mediafax.

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in .

LIVEVIDEO Haosul pune din nou stapanire pe Franta: Proteste masive si greva in transporturi

Haosul din transporturi a pus din nou stapanire pe Franta in contextul in care sindicatele au reluat masivele proteste fata de planul lui Emmanuel Macron de reformare a sistemului de pensii in a 36-a zi consecutiva de manifestatii antiguvernamentale, devenind astfel una dintre cele mai longevive miscari sociale, scrie euronews.

Scandal, in direct la Realitatea Plus. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune. Cine este invitatul deranjant

Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, dupa ce parlamentarul PSD a ridicat tonul in timpul dezbaterilor, in direct in cadrul emisiunii Legile Puterii. inainte sa ii ceara sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea TV l-a prevenit in legatura cu comportamentul sau. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, .

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat din nou la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia privind uciderea Luizei Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest vineri si dus la DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat de procurori pentru a doua zi la rand, in conditiile in care si-a schimbat declaratia initiala si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

LA CINCI ANI DE LA EXPLOZIA FRANCULUI ELVETIAN imprumutatii in CHF invita din nou bancile la negocieri

Pana ieri, doar Banca Transilvania si OTP Bank au raspuns pozitiv invitatiei debitorilor Debitorii cu imprumuturi in franci elvetieni CHF) au pornit o noua campanie, la cinci ani de la explozia CHF, in care invita bancile la negocieri.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 ianuarie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea se va incalzi, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi conditii de ploaie, care dimineata vor putea favoriza formarea poleiului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )