Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce Orban a anuntat alegerile anticipate: Altfel nu se poate!

Rares Bogdan a reactionat imediat dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca vor fi organizate alegeri anticipate in urmatoarea perioada. Premierul nu a precizat o data anume, dar a lasat de inteles ca vor avea loc.

Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an. Ce se va intampla cu salariile lor in 2020

In spatiul media din ultimele zile a circulat informatia ca salariile angajatilor din mediul educational nu vor mai creste. Dar, Raluca Turcan vine si spune ca sunt luate in calcul de Guvernul Orban, conform calendarului. Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an De multe ori, din surse trunchiate sau nu, se preiau .

VICEPREMIERUL RALUCA TURCAN: Avizul ulterior al CES pentru modificarea OUG 114, o ajustare din mers

Nu a existat o desincronizare in privinta obtinerii avizelor pentru Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvernul Orban in 6 ianuarie 2020, prin care se modifica, printre altele, prevederile din OUG 1142018, a declarat, ieri, vicepremierul Raluca Turcan.

RALUCA TURCAN: Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca in prezent Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani, informeaza Agerpres.

Raluca Turcan: Nu exista nicio intentie de a creste varsta de pensionare

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi dimineata, ca Guvernul Orban nu are nicio intentie de a.

Raluca Turcan: PNL nu vrea sa dea oamenii afara din institutiile publice, dar unii vor pleca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, institutiile publice se afla intr-un fe.

Raluca Turcan tempereaza elanul lui Florin Citu privind pilonul II de pensii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat la Palatul Victoria, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie discutate procente si termene exacte fara simulari legate de o asemenea modificare la pilonul II de pensii, pentru ca ar agita inutil opinia publica, dupa ce Florin Citu a anuntat cresterea contributiei la pilonul II.

BMW-ul lovit de tramvai, PRINS DIN NOU in trafic! CUM ARATA ACUM masina? ASA CEVA... (VIDEO)

BMW-ul lovit recent de un tramvai deoarece blocase sina a fost surprins din nou pe strazi! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Masina din incidentul care a pus pe.

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia .

LIVEVIDEO Haosul pune din nou stapanire pe Franta: Proteste masive si greva in transporturi

Haosul din transporturi a pus din nou stapanire pe Franta in contextul in care sindicatele au reluat masivele proteste fata de planul lui Emmanuel Macron de reformare a sistemului de pensii in a 36-a zi consecutiva de manifestatii antiguvernamentale, devenind astfel una dintre cele mai longevive miscari sociale, scrie euronews.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )