Libnet.ro
UNICEF

07:15

Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern

Antena3 Antena3,
Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern

Benzina si motorina s-au scumpit mai mult decat contravaloarea accizelor introduse de Guvern. Potrivit unui raport al Comisiei Europene, citat de Libertatea, comerciantii au majorat preturile. continuă pe Antena3

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008, ne-a spus Cristian Parvan, presedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM). Reporter: in ultima perioada, am avut din nou tulburari intense pe scena politica. in ce fel este afectat mediul de afaceri de aceste dispute?.

Dieta vegetariana vs. consumul de carne: cum traiesti mai mult?

Abilitatea noastra de a trai o viata lunga este influentata de o combinatie intre genelor noastre si mediul nostru. in studiile care implica gemeni identici, oamenii de stiinta au estimat ca nu mai mult de 30% din aceasta influenta provine de la genele noastre, ceea ce inseamna ca cei mai multi factori care controleaza cat timp traieste o persoana tin de mediu, conform theconversation.

Cand politica ajunge in manuale: mai mult patriotism si mai multa religie in scolile din Ungaria, Polonia si Turcia

In Romania continua dezbaterea despre manualele alternative. Cele mai noi reforme in educatie din Ungaria, Polonia si Turcia au o tendinta clara: mai mult patriotism, mai multa religie - si mai putina diversitate.

Efectul (nedorit de) TRUMP: Generatia mileniala plate;te tot mai mult pentru stirile online

In timp ce presedintele SUA, Donald Trump, isi continua cu mare patos cruciada pe care a declansat-o impotriva presei, generatia mileniala incepe sa subscrie din ce in ce mai mult la.

Efectul (nedorit de) TRUMP: Generatia mileniala plateste tot mai mult pentru stirile online

In timp ce presedintele SUA, Donald Trump, isi continua cu mare patos cruciada pe care a declansat-o impotriva presei, generatia mileniala incepe sa subscrie din ce in ce mai mult la.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi: Toata fructoza se duce in ficat dupa care...

Nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi. Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare,.

12 semne ca ai o inteligenta mai mare decat crezi. inaltimea este unul dintre indicii

Te gandesti uneori care e gradul tau de inteligenta? Iata cateva indicii care iti ofera cel putin un punct de plecare. Esti cel mai mare copil din familie O cercetare interesanta sugereaza.

Tarantino, despre acuzatiile de viol si hartuire sexuala la adresa lui Harvey Weinstein: Stiam suficient pentru a face mai mult

Regizorul Quentin Tarantino, bun prieten cu Harvey Weinstein, a recunoscut ca stia de mai multi ani despre o parte din acuzatiile formulate recent la adresa celebrului producator, inclusiv de la fosta sa prietena, Mira Sorvino, care a fost pipaita de mogul, dupa ce aproape 40 de actrite au spus ca au fost violate sau hartuite sexual de acesta, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )