Libnet.ro
UNICEF

22:00

Berbeceanu, la preluarea mandatului de prefect al judetului Bucuresti: Sunt vremuri deosebite, cu provocari mari

Hotnews Hotnews,
 Berbeceanu, la preluarea mandatului de prefect al judetului Bucuresti: Sunt vremuri deosebite, cu provocari mari

Noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu a declarat vineri, dupa depunerea juramantului, ca investirea in functia de prefect al . judetului Bucuresti il onoreaza. El si-a corectat imediat greseala, afirmand ca este emotionat. Berbeceanu l-a asigurat pe primarul ales Nicusor Dan de o colaborare exceptionala. continuă pe Hotnews

Traian Berbeceanu, la preluarea mandatului de prefect al Bucurestiului: Sunt vremuri deosebite, cu provocari mari (VIDEO)

Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti printr-o hotarare de guvern publicata joi seara in Monitorul Oficial. Acesta a declarat, vineri, la , dupa depunerea juramantului,.

Traian Berbeceanu, la investirea ca prefect al judetului Bucuresti: Le vom oferi bucurestenilor solutii, nu justificari

Traiian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei a depus juramantul. La ceremonia de investire in functie a declarat ca se simte onorat sa fie numit prefect al judetului Bucuresti: Berbeceanu s-a corectat imediat si a explicat ca este foarte emotionat.

Nicusor Dan: Preluarea mandatului meu va mai intarzia cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Se cere reluarea alegerilor locale in Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a anuntat joi ca mai este de asteptat cel putin o saptamana pana la preluarea mandatului sau, in contextul in care, prin sicane penibile, PSD.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

NICUSOR DAN: Preluarea mandatului de primar general, intarziata cu cel putin o saptamana

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat astazi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata cel putin o saptamana, din cauza a 52 de cereri de apel depuse de catre consilieri PSD si apropiati ai acestora.

VIDEO Nicusor Dan mai are de asteptat cel putin o saptamana pentru preluarea mandatului

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat joi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata .

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti printr-o hotarare de guvern publicata joi seara in Monitorul Oficial, conform G4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )