Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu, eu nu-l bag pe nasu

România Liberă România Liberă,
Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu, eu nu-l bag pe nasu

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a dat o declaratie joi in fata procurorilor DNA in care sustine ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui. continuă pe România Liberă

Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu`, eu nu-l bag pe nasu`

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a dat o declaratie joi in fata procurorilor DNA in care sustine ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui.

Seful SRI: Presedintele nu a fost informat de relatiile Bercea Mondial - Mircea Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut dreptate cand a spus ca nu a fost informat despre legatura dintre Mircea Basescu si Bercea Mondial, a anuntat, marti, seful ServiciuluiRoman de Informatii, George.

Noi dezvaluiri in scandalul Bercea-GATE. Mircea Basescu admite ca a luat bani pentru fratele sau, Traian

Scandalul Bercea-Gate continua cu noi dezvaluiri. Mircea Basescu admite in fata DNA ca a luat bani pentru fratele sau Traian. in seria de stenograme, inregistrate la flagrantul organizat de DNA, apar.

REVISTA PRESEI: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta ii spunea, din inchisoare, fiul lui Bercea, lui Mircea Basescu

Evenimentul Zilei vorbeste despre un nou USL in varianta adaugita. Jurnalui scrie ca Bercea i-a donat 6 miliarde de lei vechi lui Traian Basescu in campania electroala din 2009. Adevarul trateaza rezultatele la evaluarea nationala. Hotnews arata cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial din inchisoare pe Mircea Basescu. Capital vorbeste despre razboiul parapetilor care ne omoara cu zile. Gandul prezinta secretele din servieta SRI care ajung la presedinte, premier si ministri prin posta militara. Puterea trateaza schimbarea conducerii Ministerului Transporturilor.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Cum va influenta scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial campania electorala

Jurnalista Ioana Lupea va discuta, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, si cu Sorin Cucerai, filosof, specialist in etica aplicata, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

VIDEO Scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Remus Stefureac: Ponta castiga cele mai multe beneficii

Jurnalista Ioana Lupea a discutat, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, si cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

STENOGRAME Cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial, aflat in inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta

Referatul procurorilor DNA dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sint trimisi in judecata pentru santaj la adresa lui Mircea Basescu) prezinta o versiune diferita de cea descrisa de inregistrarile video difuzate de Antena 3 in data de 18 iunie. Astfel, daca in inregistrarile prezentate de Antena 3, Mircea Basescu pare sa admita explicit ca la el au ajuns 250. 000 de euro din partea membrilor familiei lui Bercea Mondial, in referatul DNA se arata ca banii dati de familia lui Bercea ar fi ajuns doar la intermediarul Marian Capatana. In referat este citata o convorbire telefonica purtata din inchisoare in care Florin Anghel fiul lui Bercea Mondial) il ameninta astfel pe fratele presedintelui Basescu: de nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta toate care mergeau ca mi-ai luat 600. 000 euro si nu ne-ai facut nimic. Sa stii de la mine cum te-oi face sa ma tii minte toata viata ta .

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

Antena 3 publica noi stenograme in cazul Mircea Basescu / Izaura Anghel: Du-te si imprumuta-te la frati-tu / Mircea Basescu: Cum sa ma imprumut ma de la frate-miu, tu crezi ca ala are bani? Sa stii ca nici ala nu are

Antena 3 a prezentat marti seara noi presupuse stenograme ale discutiilor purtate de Mircea Basescu si membri ai familiei interlopului Bercea Mondial, si in care cei din urma solicita returnarea a 600. 000 de euro care i-ar fi fost dati pentru eliberarea lui Bercea. La un moment dat, fiica lui Bercea, Izaura Anghel, ii spune lui Mircea Basescu sa ceara bani de la fratele sau, Traian, dar acesta afirma ca nici presedintele nu are bani.

Izaura Anghel: Du-te si imprumuta-te la frate-tu / Mircea Basescu: Cum sa ma imprumut ma de la frate-miu, tu crezi ca ala are bani? Sa stii ca nici ala nu are

Antena 3 a prezentat marti seara noi presupuse stenograme ale discutiilor purtate de Mircea Basescu si membri ai familiei interlopului Bercea Mondial, si in care cei din urma solicita returnarea a 600. 000 de euro care i-ar fi fost dati pentru eliberarea lui Bercea. La un moment dat, fiica lui Bercea, Izaura Anghel, ii spune lui Mircea Basescu sa ceara bani de la fratele sau, Traian, dar acesta afirma ca nici presedintele nu are bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )