Libnet.ro
UNICEF

18:15

Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Antena3 Antena3,
Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Ce nume mai potrivit, ar putea fi dat, pentru cea mai tare bere din lume, decat Armageddon. Cu siguranta ti-ar aduce sfarsitul zilelor daca o bei in cantitati prea mari. Concentratia de alcool din aceasta. continuă pe Antena3

Cafeaua din balega de elefanti, cea mai scumpa din lume: Se vinde cu 845 euro kilogramul

Un sortiment de cafea denumit Black Ivory nr. fildes negru) a devenit cea mai scumpa cafea din lume dupa ce a ajuns sa se vanda cu 845 de euro kilogramul. Acest sortiment de cafea a depasit deja celebra.

Faze Tari: Ce isi baga unele femei in vagin, pentru a obtine placere; Cafeaua din balega de elefant, cea mai scumpa din lume: 845 de euro kilogramul; Au intrat in casa unui om disparut si au ramas ingroziti de ce au gasit; Se indoapa ca sa nu fie executat

Iata cele mai ciudate si amuzante poze de familie! Pur si simplu unii oameni sunt nebuni! Pe lumea asta, sunt extrem de multe persoane inventive si care incearca sa-si. Refuzata sa-si faca nunta la hotel pentru ca e pornostarleta. Pauline Bailey 27 de ani) si Paul Carty 51 de ani) din Luton, Beds, Marea Britanie, si-au pus in cap sa faca o.

Te vei uita de cinci ori la ea si nu iti va veni sa crezi. Este cea mai tare iluzie optica, ce i-a pacalit si pe cei mai experimentati

S-a raspandit foarte repede pe internet, iar acum deja zeci de mii de oameni au privit-o si nu le-a venit sa creada ce este de fapt aceasta imagine. Un singurl lucru e real: este opera unui artist. Daca va gandea.

Faze Tari: La noi se bat in scoli, la altii aproape fac sex in clasa! Iata cum se joaca cu hormonii baietilor cele mai perverse eleve din lume; Intersectia unde lumina verde tine o secunda pentru soferi; Un japonez i-a cumparat virginitatea cu 780.000 de

Dosare FBI. : Vreau sa o violez si sa o gatesc la foc mic, cat inca e vie. Un caz socant din New York, rezolvat de agentii FBI a fost facut public zilele acestea, iar informatiile sunt. Cel mai tare director de liceu: isi bate elevul la dans, fara probleme. Directorul liceului Whitney Young Magnet din Chicago face senzatie pe internet dupa ce a fost filmat.

Fotografii iN PREMIERA cu cea mai pazita aeronava din lume. Cum arata Air Force One in interior

Cei de la National Geographic au reusit in premiera sa faca un reportaj din cea mai securizata aeronava din lume: Air Force One. Avionul prezidential este mandria flotei aeriene, insa in reportajul realizat.

in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Cu siguranta aceste achizitii nu prevestesc vremuri de pace. Daca Iranul tot ameninta cu armele nucleare, cea mai puternica armata din lume, cea a SUA, va fi dotata cu arme cu laser in mai putin de doi ani de.

E-Boda a lansat cea mai scumpa tableta de pana acum: Este dual-core, are ecran de 9,7 inch si costa circa 1.100 lei

Compania romaneasca E-Boda a lansat primele sale tablete cu procesor dual-core, una fiind cel mai scump model al gamei, la pretul de 1. 099 lei. E-Boda are acum sapte tablete in gama, cea mai ieftina fiind 450 lei, iar pana la final de an vrea sa mai lanseze doua modele. E-Boda este in concurenta cu Allview si Evolio, companii locale care au aproape jumatate dintr-o piata a tabletelor estimata la circa 150. 000 de unitati in 2012.

Un caine mic cu dorinte mari. Suni ar putea primi titlul de cel mai mic catel din lume

Multi patrupezi isi doresc acest titlu, insa terrierul din imaginile urmatoare are sansele cele mai mari sa obtina ravnitul premiu. Suni, care are numai trei luni si traieste in Polonia, cantareste.

Cafeaua de elefant, cea mai scumpa din lume

Black Ivory Fildes negru), care se vinde exclusiv in Hotelurile Antara din Maldive cu 845 de euro kilogramul, a devenit cea mai scumpa cafea din lume, depasind la pret deja celebra Kopi Luwak intre 270 si 765 de euro), scrie The Daily Mail.

FOTO. Afla care sunt cele mai ciudate muzee alimentare din lume.

Frietmuseum sau Muzeul cartofilor prajiti figureaza printre cele mai ciudate zece muzee alimentare din lume. Este singura institutie de acest fel din Belgia inclusa in ghidul Best in Travel 2013 al Lonely Planet, o selectie de locuri turistice recomandate pentru anul viitor, scrie belga. be, potrivit Agerpres. Ghidul editat de Lonely Planet arata ca cine vrea sa afle mai multe lucruri despre cartofii prajiti gaseste toate informatiile la muzeul din Bruges, desi cartofii sunt mai cunoscuti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )