Libnet.ro
UNICEF

18:30

in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Antena3 Antena3,
in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Cu siguranta aceste achizitii nu prevestesc vremuri de pace. Daca Iranul tot ameninta cu armele nucleare, cea mai puternica armata din lume, cea a SUA, va fi dotata cu arme cu laser in mai putin de doi ani de. continuă pe Antena3

VIDEO Cea mai puternica ARMATA din lume va avea arme cu LASER in numai doi ani.

Arme cu laser capabile sa distruga nave de mici dimensiuni sau sa doboare drone vor echipa soldatii din armata SUA in urmatorii doi ani, potrivit amiralului Matthew Klunder, potrivit Capital. ro Amiralul Matthew Klunder este cel care conduce Office of Naval Research care executa si promoveaza programele stiintifice si tehnologice ale marinei Statelor Unite. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca marina americana lucreaza cu mai multe firme din industria de aparare pentru a testa lasere .

Orange si Vodafone primesc precomenzi pentru iPhone 5: Preturile incep de la 269 euro impreuna cu abonament de 51 de euro pentru doi ani

Orange si Vodafone au anuntat pe site-urile proprii ca primesc precomenzi pentru noul noul iPhone 5 al Apple care va fi apoi livrat pe data de 2 noiembrie. Primii doi operatori mobili locali au anuntat si preturile pentru cel mai avansat iPhone de pana acum. La Orange, iPhone 5 cu cel mai mic spatiu de stocare de 16 GB costa cel mai putin 269 euro impreuna cu abonament de date de 51 de euro pe doi ani. Operatorul il ofera si la un pret de 369 de euro la un abonament de 31 euro pentru doi ani. La Vodafone, acelasi telefon costa cel mai putin 369 de euro impreuna cu un abonament de 39 de euro pentru doi ani.

Fostul sot al lui Whitney Houston risca sa petreaca doi ani in puscarie!

In Statele Unite condusul masinii sub influenta bauturilor alcoolice se pedepseste mai grav decat un furt, iar Bobby Brown risca acum sa petreaca doi ani la puscarie. Artistul a fost prins de politie conducand sub influenta bauturilor alcoolice pentru a doua oara in mai putin de sase luni. Continue reading .

infiintarea companiei de administrare a podului Calafat - Vidin, un efort guvernamental de doi ani

Victor Ponta: Am pierdut doi ani ca sa decidem unde va fi sediul companiei Guvernului tarii noastre i-au fost necesari doi ani ca sa aprobe memorandumul privind infiintarea companiei care urmeaza sa administreze podul Calafat - Vidin, a declarat ieri primul-ministru Victor Ponta.

USA: Rajat Gupta, fosta vedeta de pe Wall Street, a fost condamnat la doi ani de inchisoare

Rajat Gupta, fost director la Goldman Sachs, a fost condamnat miercuri la doi ani de inchisoare si o amenda de cinci milioane de euro pentru insider trading de catre o instanta din New York, anunta AFP.

Grecia a obtinut prelungirea cu doi ani a termenului de aplicare a masurilor de austeritate

Grecia a obtinut prelungirea cu doi ani a termenului de aplicare a masurilor de austeritate si de indeplinire a tintelor bugetare, informeaza ministrul elen de Finante Yannis Stournaras, informeaza Mediafax.

Grecia obtine o amanare de doi ani pentru realizarea planului de ajustare bugetara

Grecia a obtinut o amanare de doi ani pentru a realiza planul de ajustare bugetara, noul termen fiind 2016, in loc de 2014, a anuntat miercuri ministrul Finantelor, Yannis Stournaras, in fata Parlamentului din Atena, scrie AFP.

Grecia are la dispozitie doi ani pentru impunerea noilor masuri de austeritate

Grecia a fost de acord sa impuna noi masuri de austeritate, cerute de creditorii internationali, dar si-a asigurat o perioada de doi ani pentru implementarea acestora, a declarat ministrul grec de Finante, Yannis.

Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Ce nume mai potrivit, ar putea fi dat, pentru cea mai tare bere din lume, decat Armageddon. Cu siguranta ti-ar aduce sfarsitul zilelor daca o bei in cantitati prea mari. Concentratia de alcool din aceasta.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )