Libnet.ro
UNICEF

18:00

De la Berlin si New York, violonistul maghiar Antal Zalai vine la Sala Radio

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
De la Berlin si New York, violonistul maghiar Antal Zalai vine la Sala Radio

La doar 15 ani, in 1996, violonistul maghiar Antal Zalai devenea cunoscut publicului international prin interpretarea Concertului de vioara nr. 1 semnat de Bela Bartok la concertul de gala prilejuit de cea de-a 80-a aniversare a Lordului Yehudi Menuhin, celebrul violonist, elev al lui George Enescu, eveniment derulat la Academia de Muzica Franz Liszt din . continuă pe Ceaşca de Cultură

FOTO. ARENELE Turneului Campioanelor: Ocolul Pamantului in 45 de ani, de la New York la Singapore

Turneul Campioanelor, care ajunge la editia cu numarul 45 la Singapore, a facut inconjurul lumii in istoria care dureaza de aproape o jumatate de secol. in 9 orase din diferite colturi ale lumii s-a disputat competitia, insa cel mai mult a poposit la New York.

Batul de selfie pentru mirese: cat costa accesoriul lansat la New York

Casa de moda Reem Acra a dezvaluit la New York, SUA, in cadrul prezentarii colectiei de rochii de mireasa pentru toamna/iarna 2016, cum arata primul bat de selfie pentru mirese.

Gala de balet la New York, pentru balerinii romani. Premierele Operei Nationale Bucuresti, in stagiunea 2015-2016, pana la finalul anului

Alina Cojocaru si Johan Kobborg organizeaza, pe 9 decembrie. o Gala de Balet la New York, proiect cu scop caritabil pentru balerinii romani din Corpul de Balet al Operei Nationale Romane ONB).

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )