Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un berlinez, adolescentul cu cele mai lungi talpi din lume

România Liberă România Liberă,
Un berlinez, adolescentul cu cele mai lungi talpi din lume

Un german in varsta de 16 ani, care isi gaseste cu greu incaltaminte pe masura deoarece are marimea . continuă pe România Liberă

Caru cu vedete: Madalina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Venetia; Rihanna, probleme cu greutatea? Iata cum arata artista dupa ce a luat cateva kilograme in plus: Sunt grasa si cu forme acum

Smiley, primele declaratii despre Gina Pistol, dupa doi ani de iubire secreta. Dupa ce s-au rasfatat intr-o vacanta de vis in Portugalia, Smiley 36 de ani) si Gina Pistol 37 de ani) isi recunosc public relatia. Horia Brenciu, adevarul despre casnicia lui: Au existat perioade mai putin bune. Ne-am cunoscut in TVR, cu sute de ani in urma. Am facut pasi multi pana sa devenim un cuplu. Si unul, si celalalt. Alice mi-a fost.

Fratele celei mai bune gimnaste din lume ARESTAT pentru crima. Detalii de ultim moment

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, scrie News. ro.

CU CELE MAI IMPORTANTE PREVEDERI DIN OUG 114 TOPITE BET evolueaza peste asteptarile pietei si urca cu 25%, in 2019

Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a marcat un avans de circa 25% in acest an intervalul 31 decembrie - 27 august 2019), perioada in care executivul a topit cele mai importante prevederi ale Ordonantei de Urgenta a Guvernului 114, care au cauzat prabusirea cotatiilor principalilor emitenti de la bursa noastra la finele anului anterior, cel mai sever soc aparut din pricina unor cauze interne pe care BVB l-a cunoscut in cei peste 23 de ani de la reinfiintarea sa din 1995.

Mii de elevi care invata in cele mai periculoase cartiere din Bucuresti primesc ceasuri cu buton de panica, pentru caz de pericol

De la toamna, elevii de gimnaziu din sectroul 5 al Capitalei vor putea fi monitorizati de parinti cu ajutorul unui ceas inteligent. Gadgetul, care va fi distribuit gratuit in scoli, va avea un buton de panica, .

VIDEOMalmo, poarta catre minunile Scandinaviei. Unul dintre cele mai sic orase din nordul Europei, varianta perfecta de city-break in lunile de vara

Al treilea cel mai mare oras al Suediei este o destinatie potrivita pentru un city-break intr-una dintre cele mai fascinante zone ale Scandinaviei.

De ce mareste Ministerul Educatiei taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate Daniel Breaz: Sunt cele mai mici taxe din Europa

Ministerul Educatiei vrea sa mareasca taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate, arata un proiect pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei. Daca in prezent taxa pentru recunoasterea sau echivalarea studiilor preuniversitare si universitare este de 50 de lei, dupa aprobarea proiectului aceasta taxa va fi de 100 de lei. De asemenea, se va mari si costul vizarii actelor de la 20 de lei cat e in prezent la 50 de lei.

BMW: Noul X6 in cel mai negru negru din lume

X6-ul unic pulverizat cu un finisaj Vantablack VBx2 va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt,.

Fratele celei mai bune gimnaste din lume, arestat pentru crima

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, intr-un caz privind un schimb de focuri care a avut loc la o petrecere de Anul Nou la Cleveland si care s-a soldat cu trei morti, informeaza Reuters, care citeaza presa locala.

Cum arata si ce dimensiuni are cea mai mica masina din lume. Bijuteria a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Cea mai mica masina din lume are doar trei roti si un avantaj urias: nu produce emisii de carbon. Desi are doua locuri, in autovehiculul inscris in Cartea Recordurilor incape doar o singura persoana.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai nostime mesaje si urari pentru cei apropiati

La multi ani, Alexandru! Sa ai parte de toata fericirea si dragostea din lume! MESAJE DE SF. Sper ca sarbatoarea Sfantului Alexandru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )