Libnet.ro
UNICEF

13:16

Fratele celei mai bune gimnaste din lume ARESTAT pentru crima. Detalii de ultim moment

B1 B1,
Fratele celei mai bune gimnaste din lume ARESTAT pentru crima. Detalii de ultim moment

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, scrie News. ro. continuă pe B1

Fratele celei mai bune gimnaste din lume, arestat pentru crima

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, intr-un caz privind un schimb de focuri care a avut loc la o petrecere de Anul Nou la Cleveland si care s-a soldat cu trei morti, informeaza Reuters, care citeaza presa locala.

Fratele gimnastei Simone Biles, arestat sub acuzatia de crima

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bun gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, intr-un caz privind un schimb de focuri care a avut loc la o petrecere de Anul Nou la Cleveland si care s-a soldat cu trei morti, informeaza Reuters, care citeaza presa locala.

BMW: Noul X6 in cel mai negru negru din lume

X6-ul unic pulverizat cu un finisaj Vantablack VBx2 va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt,.

Directiva Copyright: Dialog intre platformele online si companiile mass media pentru a stabili cele mai bune practici de preluare a creatiilor pe internet

Platformele online gen Facebook, Twitter sau Google urmeaza sa discute cu publicatiile si alte companii mass media pentru stabilirea celor mai bune practici in preluarea creatiilor sau fragmentelor de creatii pe internet, in cadrul unui dialog declansat, miercuri, de Comisia Europeana.

Tentativa de Cartea Recordurilor. Cel mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni

Un record mondial poate fi stabilit in seara de vineri, 30 august, la Constanta, prin alcatuirea celui mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni. Tentativa apartine HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera ingrijiri paliative. Evenimentul are loc intre orele 18 si 20, in parcarea Centrului comercial TOM.

Wizz Air - una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cel mai mare transportor low-cost din Europa Centrala si de Est detine una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume, conform celor mai recente cifre ale furnizorului de informatii aeriene elvetiene CH-AVIATION.

FIFA 20 - Liga 1, inclusa pentru prima oara in cel mai cunoscut joc de fotbal din lume

Cel mai nou joc din seria FIFA va include pentru prima oara formatiile si jucatorii din Liga 1, care vor putea fi folositi in toate modurile jocului.

Are 16 ani si poarta masura 57 la pantofi: povestea tanarului care detine recordul pentru cele mai mari picioare din lume

Are 16 ani si 57 numarul la pantofi. Adolescentul german a primit titlul de omul cu cele mai mari picioare din toata lumea.

JULIAN EMANUEL, STRATEG-SEF BTIG: Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze

Bancile centrale vor actiona pentru a ridica randamentele obligatiunilor suverane, indica Emanuel Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze, spune Julian Emanuel, strateg-sef la firma de brokeraj BTIG, care adauga insa intr-un interviu la CNBC ca efectele vor fi pozitive, el facand referile la bula din piata obligatiunilor, unde valoarea titlurilor care ofera randamente negative se ridica la peste 17 trilioane de dolari.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata spatiilor industriale traverseaza cea mai buna perioada din istorie

Piata spatiilor industriale si logistice din tara noastra traverseaza cea mai buna perioada din istorie, atat din prisma cererii, cat si a ofertei, subliniaza Cushman and Wakefield Echinox, apreciind ca, in ultimii cinci ani, am asistat la o dublare a stocului total de astfel de spatii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )