Libnet.ro
UNICEF

13:00

Berlinul l acuza pe Trump ca vrea divizarea UE /Germania nu se mai poate baza total pe SUA

Hotnews Hotnews,
 Berlinul l acuza pe Trump ca vrea divizarea UE /Germania nu se mai poate baza total pe SUA

Presedintele american, Donald Trump, vrea destramarea Uniunii Europene, acuza Guvernul de la Berlin, avertizand ca Germania nu se mai poate baza in totalitate pe Statele Unite in materie de securitate, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Berlinul l acuza pe Trump ca vrea divizarea UE / Germania nu se mai poate baza total pe SUA

Presedintele american, Donald Trump, vrea destramarea Uniunii Europene, acuza Guvernul de la Berlin, avertizand ca Germania nu se mai poate baza in totalitate pe Statele Unite in materie de securitate, relateaza Mediafax.

Trump vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba. Toata lumea vrea sa o fac. Nu vad pe nimeni care ma poate nvinge

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece toata lumea vrea sa o fac si ca nu exista candidati democrati care sa il poata invinge, a scris Mail on Sunday, citat de Reuters.

Trump vrea o schimbare de regim la Berlin, sustine fostul ministru german de Externe Sigmar Gabriel

Donald Trump execita presiuni in vederea unei schimbari de regim la Berlin, considera fostul ministru german de Externe Sigmar Gabriel, referindu-se la atacurile extrem de virulente, la NATO, ale presedintelui american vizand Germania pe tema cheltuielilor in domeniul apararii si migratiei, relateaza DPA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )