Libnet.ro
UNICEF

11:15

Trump vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba. Toata lumea vrea sa o fac. Nu vad pe nimeni care ma poate nvinge

Hotnews Hotnews,
 Trump vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba. Toata lumea vrea sa o fac. Nu vad pe nimeni care ma poate nvinge

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece toata lumea vrea sa o fac si ca nu exista candidati democrati care sa il poata invinge, a scris Mail on Sunday, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Kim i cere lui Trump actiuni concrete pentru a consolida ncrederea reciproca

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, i-a cerut lui Donald Trump actiuni concrete pentru a spori increderea reciproca, intr-o scrisoare datata cu 6 iulie, pe care presedintele american a facut-o publica joi pe contul sau de Twitter, relateaza AFP.

Trump vrea o schimbare de regim la Berlin, sustine fostul ministru german de Externe Sigmar Gabriel

Donald Trump execita presiuni in vederea unei schimbari de regim la Berlin, considera fostul ministru german de Externe Sigmar Gabriel, referindu-se la atacurile extrem de virulente, la NATO, ale presedintelui american vizand Germania pe tema cheltuielilor in domeniul apararii si migratiei, relateaza DPA.

Trump, avertisment DUR pentru europeni: ASALTUL migrantilor pune in pericol UE!

Presedintele american Donald Trump a transmis la summitul NATO de la Bruxelles un avertisment dur pentru tarile membre UE pe unul din cele mai delicate subiecte din istoria recenta a Uniunii. Liderul de la Casa.

Donald Trump, AVERTISMENT DUR pentru Theresa May: Un Brexit soft va UCIDE acordul comercial cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj clar premierului britanic Theresa May, in contextul in care aceasta a propus ca Regatul Unit sa pastreze o relatie economica stransa cu UE dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )