Libnet.ro
UNICEF

10:30

Berna de la Puterea Dragostei a fost inselata de iubitul sau. Ce s-a intamplat apoi este incredibil

Playtech Playtech,
Berna de la Puterea Dragostei a fost inselata de iubitul sau. Ce s-a intamplat apoi este incredibil

Telenovela Berna si Phillip se pare ca nu s-a terminat. Dupa ce, in urma cu ceva timp, Berna anunta despartirea de fostul iubit. Acum aflam ca inca nu i-a trecut supararea si inca mai sufera din cauza lui Phillip. Berna de la Puterea Dragostei a fost inselata de iubitul sau Frumoasa Berna, de la Puterea . continuă pe Playtech

Ramona de la Puterea Dragostei a facut marele anunt. Ce a spus despre Livian

Ramona, fosta concurenta de la Puterea Dragostei din sezonul 2, a facut marturisiri de senzatie despre Livian, tocmai din Germania. Aceasta se afla peste hotare, acolo unde locuieste cu baietelul ei si cu familia. Ramona de la Puterea Dragostei a facut marele anunt De altfel, a fost o perioada in care, in emisiune, se spunea .

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett

Concurentii din sezonul cu numarul 2 al emisiunii Puterea Dragostei nu pleaca din vizorul fanilor. Din pacate, unii dintre ei revin in prim-plan intr-un scandal. Reactia lui Bernadett a fost cea care i-a surprins pe unii dintre urmaritorii show-ului. Ce a facut blonda? Scandal la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett Bernadett si Philip .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )