Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett

Playtech Playtech,
Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett

Concurentii din sezonul cu numarul 2 al emisiunii Puterea Dragostei nu pleaca din vizorul fanilor. Din pacate, unii dintre ei revin in prim-plan intr-un scandal. Reactia lui Bernadett a fost cea care i-a surprins pe unii dintre urmaritorii show-ului. Ce a facut blonda? Scandal la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett Bernadett si Philip . continuă pe Playtech

Cel mai mare sistem fotovoltaic de acoperis a fost inaugurat in Ungaria

Companiile Audi si E. ON au instalat cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperis din Europa, care .

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este.

Cel mai mare reactor de fuziune nucleara poate schimba cu totul felul in care avem acces la energie

Recent, o echipa de cercetatori MIT a facut o facut o mare surpriza cand au anuntat ca reactorul lor de fuziune compact SPARC este foarte probabil sa functioneze. Anuntul,.

Cel mai mare site de animatii piratate, omorat de coronavirus: ce a patit HorribleSubs

Daca ai vreo tangenta cu fenomenul anime, foarte popular la nivel global, este posibil sa fi auzit de HorribleSubs. Una dintre cele mai indragite si ilegale platforme la nivel global din acest.

Geneva a adoptat cel mai mare salariu minim din lume. Care este suma si cum a influentat pandemia votul elvetienilor

Cetatenii elvetieni din Cantonul Geneva au votat adoptarea legii salariului minim. Echivalat in dolari, noua suma minima la care este indreptatit un angajat este de aproximativ 21,3 euro pe ora, devenind astfel cel mai mare salariu minim din lume.

E.ON a pus in functiune cel mai mare sistem fotovoltaic

,,Proiectul reprezinta in multe moduri ceea ce este necesar pentru a ne indeplini tinta de a fi neut.

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat. Cum va arata cladirea in care se vor investi 86,2 milioane lei

Contractul pentru construirea unui nou corp cu cinci etaje in incinta Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi a fost semnat recent, iar investitia se ridica la 86,2 milioane de lei.

Cel mai mare pericol al acestei perioade nu e accelerarea datoriilor, ci inflatia

Coronocriza a fost cauzata, atat de socuri pe partea cererii, cat si de socuri pe partea ofertei, iar impactul acestora asupra preturilor, ratei somajului, productivitatii si celorlate variabile macroeconomice este inca incert. Se poate totusi spune ca o trasatura comuna a crizei din anii 2008-2009 si a celei provocate de pandemia COVID-19 este ca principalii factori responsabili de gestionarea acestor situatii au ajuns sa fie conducatorii bancilor centrale, desi acestia nu au o functie electiva.

VIDEO Cel mai mare oras din Nagorno-Karabah, bombardat duminica de armata azera

Noi tiruri, urmate de explozii, au zguduit duminica Stepankert, principalul oras din regiunea separatista Nargorno-Karabah, unde separatistii armeni sunt in conflict cu fortele azere, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )