Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

B1 B1,
Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,. continuă pe B1

Donald Trump isi numeste ginerele in postul de consilier principal la Casa Alba

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, va ocupa postul de consilier principal in cadrul Administratiei SUA, sub conducerea presedintelui Donald Trump.

Miliardarul SOROS are de ce sa fie SUPARAT pe Donald TRUMP: Vezi ce suma incredibila a pierdut dupa alegerile din SUA

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari dupa ce bursa de valori a crescut brusc in urma victoriei neasteptate a lui Donald Trump, in alegerile prezidentiale desfasurate.

CNN vine cu REPLICA dupa ce Donald TRUMP a acuzat postul TV ca a difuzat STIRI FALSE

Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, a acuzat serviciile secrete americane ca au lasat sa se scurga in presa un dosar cu stiri false, care sugerau ca el ar putea fi santajat de.

Premierul Theresa May: Autorul raportului compromitator despre Donald Trump nu mai lucreaza de multi ani pentru Guvernul Marii Britanii

Christopher Steele, autorul raportului cu materiale compromitatoare pe care Rusia le-au avea despre Donald Trump, nu a mai lucrat de multi ani pentru Guvernul britanic, a declarat, vineri dupa-amiaza, premierul Marii Britanii, Theresa May.

Donald Trump, in pozitie de lupta inainte de preluarea mandatului

Pus in dificultate dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora ar putea fi santajat de Moscova, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a lansat atacuri dure in prima sa conferinta de presa de la alegerea in functie.

Alec Baldwin il va interpreta inca o data pe Donald Trump in Saturday Night Live la o zi dupa investitura VIDEO

Actorul Alec Baldwin, in varsta de 58 de ani, a dezvaluit ca il va interpreta inca o data pe Donald Trump, al 45-lea presedinte american, in a doua editie din 2017 a emisiunii de satira Saturday Night Live, ce va fi difuzata pe 21 ianuarie, la o zi dupa investitura acestuia in functia de presedinte al Statelor Unite, informeaza site-ul revistei People, citat de News. ro.

LINISTE, LINISTE!. Donald TRUMP, DISCURS SIMILAR cu cel al Elenei CEAUSESCU (VIDEO)

Donald Trump, presedintele ales al SUA poate fi comparat cu Elena Ceausescu dupa ce a inceput sa strige LINISTE, LINSTE in timpul conferintei de presa care a avut loc miercuri.

Donald Trump, prima conferinta de presa. Presedintele ales al SUA respinge informatiile aparute in presa care sugerau ca ar putea fi santaj de Moscova

Donald Trump sustine prima sa conferinta de presa dupa ce a fost ales presedinte al Statelor Unite. Evenimentul asteptat cu interes de lumea intreaga are loc la cateva ore dupa ce presa americana a publicat documente potential explozive despre legaturile sale cu Moscova, sugerand ca viitorul sef al Casei Albe ar putea fi santajat de Rusia.

Donald Trump ii raspunde parlamentarului care anuntase ca-i boicoteaza investirea: Lewis ar face mai bine sa-si petreaca timpul ocupandu-se de circumscriptia sa, care este intr-o situatie teribila

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a raspuns, sambata, pe Twitter, congresmanului democrat John Lewis care anuntase ca nu va asista la ceremonia de investire deoarece il considera pe miliardar ilegitim.

Artisti country vor canta la Washington in ajunul ceremoniei de investire a lui Donald Trump

Artistii country Toby Keith si Lee Greenwood, precum si interpreta RB Jennifer Holliday, vor canta in ajunul ceremoniei de investire a republicanului Donald Trump, joi, 19 ianuarie, intr-un eveniment care va avea loc in fata Monumentului lui Lincoln din Washington, informeaza bbc. com.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )