Libnet.ro
UNICEF

08:45

CNN vine cu REPLICA dupa ce Donald TRUMP a acuzat postul TV ca a difuzat STIRI FALSE

B1 B1,
CNN vine cu REPLICA dupa ce Donald TRUMP a acuzat postul TV ca a difuzat STIRI FALSE

Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, a acuzat serviciile secrete americane ca au lasat sa se scurga in presa un dosar cu stiri false, care sugerau ca el ar putea fi santajat de. continuă pe B1

Replica lui Donald Trump pentru Meryl Streep, dupa ce aceasta l-a criticat la Globurile de Aur: Este o actrita SUPRAESTIMATA, o simpatizeaza pe Hillary

Donald Trump i-a dat replica lui Meryl Streep, dupa ce actrita l-a criticat pe acesta aluziv in timpul discursului rostit la Globurile de Aur 2017. Presedintele ales al Americii a afirmat ca actrita este.

CNN, despre acuzatiile aduse de Donald Trump: Articolele noastre despre raportul serviciilor secrete sunt complet diferite de cele ale Buzzfeed

Postul de televiziune CNN a raspuns acuzatiilor presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, care a sustinut ca jurnalistii au publicat stiri false.

Donald Trump isi numeste ginerele in postul de consilier principal la Casa Alba

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, va ocupa postul de consilier principal in cadrul Administratiei SUA, sub conducerea presedintelui Donald Trump.

Boris Johnson, in vizita in SUA, unde se intalneste cu echipa lui Donald Trump

Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a sosit in Statele Unite, unde se intalneste cu unii dintre cei mai apropiati consilieri ai presedintelui-ales Donald Trump si lideri din Congres, potrivit biroului sau, relateaza News. ro citand CNN. Fostul primar al Londrei a devenit seful diplomatiei britanice si unul dintre cei mai puternici parteneri ai Washingtonului in urma referendumului din iunie prin care britanicii au decis ca Regatul Unit sa iasa din Uniunea Europeana. El a fost una dintre principalele voci care a sustinut Brexitul.

Donald Trump, in pozitie de lupta inainte de preluarea mandatului

Pus in dificultate dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora ar putea fi santajat de Moscova, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a lansat atacuri dure in prima sa conferinta de presa de la alegerea in functie.

Alec Baldwin il va interpreta inca o data pe Donald Trump in Saturday Night Live la o zi dupa investitura VIDEO

Actorul Alec Baldwin, in varsta de 58 de ani, a dezvaluit ca il va interpreta inca o data pe Donald Trump, al 45-lea presedinte american, in a doua editie din 2017 a emisiunii de satira Saturday Night Live, ce va fi difuzata pe 21 ianuarie, la o zi dupa investitura acestuia in functia de presedinte al Statelor Unite, informeaza site-ul revistei People, citat de News. ro.

LINISTE, LINISTE!. Donald TRUMP, DISCURS SIMILAR cu cel al Elenei CEAUSESCU (VIDEO)

Donald Trump, presedintele ales al SUA poate fi comparat cu Elena Ceausescu dupa ce a inceput sa strige LINISTE, LINSTE in timpul conferintei de presa care a avut loc miercuri.

Donald Trump, prima conferinta de presa. Presedintele ales al SUA respinge informatiile aparute in presa care sugerau ca ar putea fi santaj de Moscova

Donald Trump sustine prima sa conferinta de presa dupa ce a fost ales presedinte al Statelor Unite. Evenimentul asteptat cu interes de lumea intreaga are loc la cateva ore dupa ce presa americana a publicat documente potential explozive despre legaturile sale cu Moscova, sugerand ca viitorul sef al Casei Albe ar putea fi santajat de Rusia.

Donald Trump: Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood

Donald Trump a afirmat luni ca Meryl Streep este una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood, dupa ce celebra actrita l-a criticat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur, scrie AFP.

Donald Trump l-a inlocuit pe crainicul care anunta, prin traditie, inca din anul 1957, numele presedintelui SUA. Trump a ales un crainic de baseball

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a renuntat, pentru ceremonia lui de investitura, la serviciile crainicului Charles Brotman, care a pus vocea la momentul festiv al preluarii mandatului prezidential inca din anul 1957.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )