Libnet.ro
UNICEF

09:15

Beyonce, Justin Bieber, Adele si Coldplay au cele mai multe nominalizari la premiile MTV Europe Music Awards

România Liberă România Liberă,
Beyonce, Justin Bieber, Adele si Coldplay au cele mai multe nominalizari la premiile MTV Europe Music Awards

Beyonce si Justin Bieber au primit cate cinci nominalizari la MTV Europe Music Awards, in timp ce Adele si trupa Coldplay au fost nominalizati fiecare la cate patru categorii, relateaza Reuters, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

MTV EMA 2016: Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari

Cantareata RB americana Beyonce si cantaretul pop canadian Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari - cate cinci - la MTV European Music Awards MTV EMA) 2016, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari la MTV European Music Awards 2016

Cantaretii Beyonce si Justin Bieber sunt in fruntea cursei pentru MTV European Music Awards ce vor fi decernate pe 6 noiembrie la Rotterdam, fiecare primind cate cinci nominalizari, informeaza bbc. com.

Cele mai multe metode de planificare familiala, necunoscute in mediul rural

Cele mai multe metode de planificare familiala sunt necunoscute in mediul rural, potrivit celui mai recent raport dat publicitatii de Fundatia World Vision Romania. Concret, documentul subliniaza ca in mediul rural nu sunt cunoscute criteriile de alegere a unei metode contraceptive, eficienta, siguranta si modul de utilizare, dar nici care sunt efectele secundare ale diverselor metode.

Zece lucruri care fac din Hunedoara un loc cu totul special: marele castel bantuit, doua capitale antice disparute si cele mai multe comori de aur gasite

Hunedoara uimeste prin cateva recorduri ciudate: un castel care ii atrage pe strainii care cauta fantome, cu cea mai mare concentrare de comori de aur din vremea dacilor sau cu faptul ca aici au existat doua capitale antice.

Trucuri pentru a-i mentine in forma pe scolari. Medic: De cele mai multe ori noi, parintii, sustinem obiceiurile lor proaste

Inca de la clasele mici, copiii incep sa refuze pachetelul pentru recreatia mare, se prind de foarte devreme cum pot scapa de ora de sport si speculeaza slabiciunile adultilor, dobandind obiceiuri nesanatoase de care parintii i-ar putea feri cu un pic de efort.

Cele mai populare telefoane mobile in Romania

Interesul romanilor pentru telefoane inteligente e inca ridicat si acestia prefera, de cele mai multe ori, marcile mari de la care urmaresc telefoane premium al caror pret a mai scazut. Aleg astfel modele mai vechi, dar mai ieftine.

Cum a fost prins autorul unuia dintre cele mai mari jafuri dinainte de Revolutie. Infractorul era un om cult

Unul dintre cazurile celebre ale colonelului r) Berciu se refera la un hot care a jefuit o casa de unde a furat mai multe bunuri foarte valoroase. Pentru ca hotul era un om cult, ofiterul de la acea vreme s-a folosit de o metoda mai putin obisnuita pentru a-l face sa recunoasca fapta.

Cele mai ciudate orgasme: Femeile dezvaluie momentele in care au ajuns pe culmile placerii fara a face sex

Nu doar ca femeile pot avea orgasm cu sau fara sex, dar aparent il pot experimenta in cele mai ciudate si nepotrivite momente. Mai multe femei au impartasit momentele lor neasteptate de extaz.

Villarreal ar putea alinia mai multe rezerve in meciul cu Steaua

Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal a anuntat ca ar putea introduce mai multe rezerve in primul 11 joi seara in meciul cu Steaua din Europa League.

Autoritatile franceze au dejucat mai multe atentate, in ultimele luni

Autoritatile franceze au anuntat ca, de la atentatul care a avut loc in 14 iulie, la Nisa, si pana in prezent, au fost dejucate mai multe atentate are vizau manifestatii sportive, scoli sau locuri de cult.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )