Libnet.ro
UNICEF

17:45

Villarreal ar putea alinia mai multe rezerve in meciul cu Steaua

Online Sport Online Sport,
Villarreal ar putea alinia mai multe rezerve in meciul cu Steaua

Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal a anuntat ca ar putea introduce mai multe rezerve in primul 11 joi seara in meciul cu Steaua din Europa League. continuă pe Online Sport

MTV EMA 2016: Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari

Cantareata RB americana Beyonce si cantaretul pop canadian Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari - cate cinci - la MTV European Music Awards MTV EMA) 2016, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Autoritatile franceze au dejucat mai multe atentate, in ultimele luni

Autoritatile franceze au anuntat ca, de la atentatul care a avut loc in 14 iulie, la Nisa, si pana in prezent, au fost dejucate mai multe atentate are vizau manifestatii sportive, scoli sau locuri de cult.

Google isi sarbatoreste majoratul dar compania si-a schimbat de mai multe ori ziua de nastere

Google afiseaza astazi un logo special, aniversar, fiindca gigantul online implineste 18 ani. Insa interesant este ca de-a lungul acestor ani data in care compania si-a serbat ziua s-a schimbat de mai multe ori. In articol puteti vedea si cat de mult s-a dezvoltat compania, in cateva cifre cheie. Holding-ul Alphabet are afaceri anuale de peste 75 miliarde dolari, capitalizarea a trecut de 500 mld dolari, iar numarul de angajati a depasit pragul de 60.

Angajatii Postei Romane au protestat marti in mai multe orase din tara

Angajatii Postei Romane din mai multe orase din tara au protestat, marti dimineata, acuzand conducerile Companiei si Ministerului Comunicatiilor de lipsa de interes fata de problemelor oamenilor, printre solicitarile lor numarandu-se cresterea salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca, informeaza Mediafax.

Cele mai multe metode de planificare familiala, necunoscute in mediul rural

Cele mai multe metode de planificare familiala sunt necunoscute in mediul rural, potrivit celui mai recent raport dat publicitatii de Fundatia World Vision Romania. Concret, documentul subliniaza ca in mediul rural nu sunt cunoscute criteriile de alegere a unei metode contraceptive, eficienta, siguranta si modul de utilizare, dar nici care sunt efectele secundare ale diverselor metode.

Interes scazut pentru meciul Steaua-Villarreal

Suporterii nu se inghesuie sa o vada pe Steaua pe teren propriu cu Villarreal, insa Gigi Becali spune ca stie reteta prin care sa readuca fanii la stadion.

Raportul oficial care spune ca Kovesi nu a plagiat. Documentul a fost intocmit de Consiliul National de Etica dupa mai multe audieri si contrazice situatia descrisa de Sebastian Ghita

Intr-o declaratie acordata in exclusivitate pentru RL, Ecaterina Andronescu a precizat ca rezultatul dat de Consiliul National de Etica nu putea fi modificat de altcineva.

EXCLUSIVITATE RL: Raportul oficial care spune ca Kovesi nu a plagiat. Documentul a fost intocmit de Consiliul National de Etica dupa mai multe audieri si contrazice situatia descrisa de Sebastian Ghita

Intr-o declaratie acordata in exclusivitate pentru RL, Ecaterina Andronescu a precizat ca rezultatul dat de Consiliul National de Etica nu putea fi modificat de altcineva.

VIDEO. Atac in Suedia: Mai multe focuri de arma au fos trase, la Malmo, in timpul unui meci de fotbal. Mai multe persoane au fost ranite

Circa 20 de focuri de arma in timpul unui meci de fotbal din orasul suedez Malmo s-au soldat duminica seara cu ranirea mai multor persoane, potrivit unor martori citati de presa locala, preluata de site-ul Sunday Express, citat de Agerpres.

Brancusi, scos la licitatie: Mai multe obiecte ce au apartinut sculptorului au fost vandute pentru a strange fonduri pentru Cumintenia Pamantului

Mai mult obiecte care au apartinut sculptorului Constantin Brancusi au fost scoase la licitatie aseara. O valiza care i-a apartinut lui Brancusi, obiecte vestimentare, dar si piese inedite create de sc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )