Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bianca Andreescu, gonita din tara: Mama ei a inteles ca in Romania business inseamna sa dai tepe

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, gonita din tara: Mama ei a inteles ca in Romania business inseamna sa dai tepe

Bianca Andreescu a fost revelatia circuitului feminin in 2019, cucerind trei trofee mari la Indian Wells, Toronto si US Open. La doar 19 ani, ea putea fi urmatoarea vedeta a tenisului romanesc, dupa Simona Halep. Din pacate, a ajuns sa reprezinte Canada. continuă pe Adevărul

Digisport: Au plecat scarbiti! Adevarul dureros: cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu. Familia, alungata din tara

Bianca Andreescu 19 ani) a avut un an 2019 de exceptie: a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera - US Open - si a avut o ascensiune fulminanta in topul WTA.

Cum a pierdut-o Romania pe Bianca Andreescu: Familia a luat tepe dupa tepe. Au dat totul pe degeaba, numai ca sa plece

Bianca Andreescu19 ani) a avut un an2019de exceptie: a castigat primul turneu deGrand Slamdin cariera -US Open- si a avut o ascensiune fulminanta in.

Vesti bune pentru Bianca Andreescu, dupa un inceput de an dificil

Dupa un inceput de an mai putin fericit, Bianca Andreescu are si vesti bune, urmand sa revina in turneele oficiale.

Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara. ANM avertizeaza

Meteorologii anunta ca temperaturile raman ridicate in zona tarii noastre, dar s-a emis o alerta de furtuni tipice sezonului cald. De asemenea, a mai fost emis si un cod galben de inundatii. Alerta meteo de ploi si furtuni in jumatate din tara Meteorologii anunta ca pana joi dimineata, la ora 06. 00 sunt prognozate ploi in .

Alerta de la meteorologii ANM. Vremea se schimba radical, frigul pune din nou stapanire peste Romania

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare meteo care avertizeaza ca pana joi dimineata se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla la munte cu 80 90 kmh, iar temperaturile raman destul de ridicate in sud-estul tarii. Alerta de la meteorologii ANM incepand de marti, 3 martie, de la .

Bianca Andreescu, replica scurta: Ce a intrebat cand i s-a propus sa joace pentru Romania

Primul antrenor al lui Bibi a povestit ca George Cosac, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis FRT), a avut o discutie cu Andreescu, dupa ce aceasta a devenit o vedeta, in care i-a propus sa evolueze pentru echipa de Fed Cup a Romaniei.

Patru judete din tara nu au niciun epidemiolog la DSP, in plina alerta de coronavirus

Situatie revoltatoare in tara, unde patru judete duc lipsa de epidemiologi la Directiile de Sanatate Publica de cel putin doi ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )