Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Online Sport Online Sport,
Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Canadianca a castigat US Open la exact 20 de ani dupa ce Serena Williams triumfa pe acelasi teren in primul Mare Slem al carierei. A devenit una dintre cele mai tinere castigatoare de Grand Slamdin istorie si cea mai tanara invingatoare straina de la New York. continuă pe Online Sport

Topul celor mai vandute carti pentru copii in mediul online

Cele mai multe titluri comandate de catre parinti pentru copii sugereaza dorinta de a explora a acestora, indiferent de varsta. Astfel, cei mai mici cititori au facut cunostinta cu Animale vorbitoare, prescolarii au preferat aventurile celebrului Erus, in timp ce Harry Potter ramane in top printre pre-adolescenti si nu numai.

Bianca Andreescu a castigat turneul US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urca pe locul cinci in clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe pozitia a sasea.

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Belinda Bencic, in semifinale la US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) joaca in semifinale la US Open impotriva sportivei Belinda Bencic locul 12 WTA). Partida este programata in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita online in format live video si text. Eurosport transmite la .

Bianca Andreescu, noua campioana de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castig.

Bianca Andreescu are Canada la picioare. Presa de peste Ocean exulta, dupa calificarea in semifinale: Seria excelenta continua

Bianca Andreescu, canadiana de origine romana proaspat calificata in semifinalele US Open, are presa din Canada la picioare, potrivit disport. ro. Bianca Andreescu a devenit prima canadianca ajunsa in.

Actorul Christopher Plummer o ovationeaza, pe covorul rosu la Festivalul de la Toronto, pe jucatoarea de tenis Bianca Andreescu

Actorul premiat cu Oscar Christopher Plummer, aflat pe covorul rosu la Festivalul de la Toronto, a fost mai interesat de performanta jucatoarei de tenis Bianca Andreescu, care isi disputa finala feminina de la US Open cu Serena Williams, decat de premiera celui mai recent film al sau.

LIVE Finala de la US Open: Serena Williams - Bianca Andreescu

De la 23:00 transmitem live text sambata seara finala feminina de la US Open, meci care le opune pe Serena Williams si Bianca Andreescu.

US Open: Bianca Andreescu vs Serena Williams, duelul pentru titlu (de la ora 23:00)

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti se va duela cu Serena Williams, campioana de sase ori la Flushing Meadows. Partida se va disputa pe arena Arthur Ashe, va incepe de la ora 23:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

Bianca Andreescu, in finala US Open. Serena Williams, adversara din ultimul act

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana.

Bianca Andreescu, pe culmile gloriei la doar 19 ani. Povestea de succes a unui tanar talent sau cum a pierdut Romania o mare campioana din cauza ca statul a esuat sa ofere o viata mai buna

Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romana, a zdrobit-o pe Serena Williams in marea finala de la US Open, scor 6-3 7-5, si si-a adjudecat primul turneul de Mare Slem din cariera la doar 19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )