Libnet.ro
UNICEF

11:45

Bianca Andreescu, un nou premiu de prestigiu. Jucatoarea din Canada a preluat stafeta de la Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, un nou premiu de prestigiu. Jucatoarea din Canada a preluat stafeta de la Simona Halep

Noua stea a tenisului feminin, Bianca Andreescu 19 ani) traieste o perioada de vis a carierei in care vestile bune curg. continuă pe Adevărul

Parada pentru Bianca Andreescu in orasul natal al jucatoarei. Ce va primi de la primar

Autoritatile locale din orasul Mississauga vor organiza, duminica, o parada pentru Bianca Andreescu, prima jucatoare de tenis din Canada castigatoare a unui turneu de grand slam la simplu, informeazapaginiromanesti. ca.

VIDEO Bianca Andreescu, desemnata jucatoarea lunii august in circuitul WTA

Bianca Andreescu 19 ani, locul 5 WTA) a fost aleasa jucatoarea lunii august, in ancheta efectuata de WTA. Jucatoarea canadiana de origine romana a avut un bilant de 13 victorii si nicio infrangere luna trecuta. A participat la doua turnee si le-a castigat pe amandoua: Rogers Cup Premier 5) si US Open Grand Slam).

VIDEO Bianca Andreescu, sarbatorita la Mississauga in prezenta premierului Canadei, Justin Trudeau: Sunt mandra sa reprezint aceasta tara peste tot in lume

Prima castigatoare din Canada a unui Grand Slam, Bianca Andreescu, a fost sarbatorita, duminica, in orasul ei natal, Mississauga, in prezenta catorva mii de fani, care au fluturat steaguri ale Canadei, dar si ale Romaniei, a premierului Justin Trudeau, a unor ministri, autoritati locale si reprezentanti ai federatiei de tenis.

Adevarata relatie dintre Simona Halep si Bianca Andreescu. Tatal canadiencei a marturisit ce se intampla intre ele

Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris tot mai mult din momentul in care sportiva canadiana de origine romana si-a inceput ascensiunea in tenisul mondial, culminand cu trofeul cucerit la US Open 2019. Tatal Biancai sustine insa ca intre cele doua jucatoare de tenis exista doar o relatie de respect, nu si .

VIDEO Bianca Andreescu, discurs fabulos: Sunt o canadianca mandra!. Cui i-a multumit pentru succesul ei

Bianca Andreescu 5 WTA) a ajuns la orasul ei natal, Mississauga, acolo unde a prezentat trofeul de la US Open in fata fanilor, dupa care a sustinut un discurs impresionant pentru o fata de doar 19 ani.

IPJ Olt are un nou sef, dupa destituirile din cazul Caracal! Cine este Alin-Nicolae Stan

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Olt are un nou sef. Alin-Nicolae Stan este al patrulea sef al institutuiei din acest an. Stan a condus pana acum Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )