Libnet.ro
UNICEF

11:31

Adevarata relatie dintre Simona Halep si Bianca Andreescu. Tatal canadiencei a marturisit ce se intampla intre ele

Playtech Playtech,
Adevarata relatie dintre Simona Halep si Bianca Andreescu. Tatal canadiencei a marturisit ce se intampla intre ele

Despre relatia dintre Simona Halep si Bianca Andreescu s-a scris tot mai mult din momentul in care sportiva canadiana de origine romana si-a inceput ascensiunea in tenisul mondial, culminand cu trofeul cucerit la US Open 2019. Tatal Biancai sustine insa ca intre cele doua jucatoare de tenis exista doar o relatie de respect, nu si . continuă pe Playtech

Parada pentru Bianca Andreescu in orasul natal al jucatoarei. Ce va primi de la primar

Autoritatile locale din orasul Mississauga vor organiza, duminica, o parada pentru Bianca Andreescu, prima jucatoare de tenis din Canada castigatoare a unui turneu de grand slam la simplu, informeazapaginiromanesti. ca.

VIDEO Bianca Andreescu, discurs fabulos: Sunt o canadianca mandra!. Cui i-a multumit pentru succesul ei

Bianca Andreescu 5 WTA) a ajuns la orasul ei natal, Mississauga, acolo unde a prezentat trofeul de la US Open in fata fanilor, dupa care a sustinut un discurs impresionant pentru o fata de doar 19 ani.

VIDEO Bianca Andreescu, sarbatorita la Mississauga in prezenta premierului Canadei, Justin Trudeau: Sunt mandra sa reprezint aceasta tara peste tot in lume

Prima castigatoare din Canada a unui Grand Slam, Bianca Andreescu, a fost sarbatorita, duminica, in orasul ei natal, Mississauga, in prezenta catorva mii de fani, care au fluturat steaguri ale Canadei, dar si ale Romaniei, a premierului Justin Trudeau, a unor ministri, autoritati locale si reprezentanti ai federatiei de tenis.

Bianca Andreescu, decizie de ULTIM MOMENT: S-A RETRAS de la turneul din Osaka

Jucatoarea de tenis Bianca Andreescu locul 5 WTA, 19 ani), canadianca de origine romana, a decis sa se retraga de la turneul de la Osaka Japonia), programat in perioada 16-22 septembrie.

Bianca Andreescu, forfait de la turneul din Osaka (16-22 septembrie)

Bianca Andreescu 5 WTA), campioana de la US Open 2019, a decis sa se retraga de la turneul de la Osaka Japonia), programat in perioada 16-22 septembrie, din cauza unei accidentari la piciorul drept.

CTP, reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora iar cu Darren Cahill: E capsomana!

Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora din nou cu antrenorul Darren Cahill. Gazetarul este de parere ca cei doi vor face o echipa buna in noul sezon si ca numarul 6 WTA va face in continuare performanta in tenis. CTP, despre Simona Halep: Nu .

Darren Cahill, PRIMA REACTIE dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor (VIDEO)

Darren Cahill aavut , vineri, o prima reactie dupa ce a revenit in echipa Simonei Halep. Abia astept 2020, Simona Halep. Asta inseamna ca renunti la desert de anul viitor, corect?, a scris.

Simona Halep a aflat vestea trista de la WTA, dupa ce s-a publicat clasamentul jucatoarelor

Simona Halep a aflat de la WTA ca este foarte posibil sa incheie anul 2019 in afara podiumului, dupa eliminarea de la US Open.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6, Ashleigh Barty, liderul ierarhiei

Simona Halep se mentine pe locul 6 in ierarhia mondiala, conform clasamentului dat publicitatii luni. Ashleigh Barty se afla pe prima pozitie, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina. Romania are 3 sportive in TOP 100, in timp ce Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 101 salt de 24 de pozitii).

Darren Cahill confirma revenirea alaturi de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a confirmat, vineri, revenirea alaturi de jucatoarea Simona Halep din 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )