Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei i-a uluit pe apropiati. Ce a putut sa faca

Playtech Playtech,
Bianca Comanici de la Puterea Dragostei i-a uluit pe apropiati. Ce a putut sa faca

Bianca Comanici a trecut prin momente gerle, mai ales dupa despartirea de Livian. Dar asta nu a impiedicat-o sa incerce sa-si revina si sa mearga mai departe. Bianca Comanici de la Puterea Dragostei i-a uluit pe apropiati Ca multi dintre noi si Bianca Comanici a avut parte de suferinta din dragoste. Lucrurile nu am mers . continuă pe Playtech

A revenit la Puterea Dragostei! Ce concurenta veche isi incearca norocul la Cristian Comanici

O fosta concurenta de la Puterea Dragostei a revenit in emisiune special pentru a le da o invatatura baietilor, dar mai ales lui Cristian Comanici. Despre cine este vorba? Fanii show-ului nu se asteptau deloc la surpriza pe care i-a facut-o femeia tanarului care este unul dintre cele mai controversate personaje din casa. Puterea Dragostei: .

Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. A ajuns la spital

Momente dificile pentru Manuela de la Puterea Dragostei! Focoasa bruneta, la spital! Ce marturisiri a facut fosta concurenta de la celebra emisiune de pe Kanal D? Perioada de cumpana pentru Manuela de la Puterea Dragostei. Viata brunetei s-a schimbat radical Manuela, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, s-a mutat recent in Bucuresti. Bruneta care a .

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste. Este adevarat, chiar ea a facut anuntul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D, a avut in doua sezoane adevarate frumuseti, cand vine vorba de concurente. Printre acestea s-a numarat si Marinela Mavrodin. Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste Marinela Mavrodin, recunoscuta ca una din cele mai apreciate concurente, a aflat de curand ca va deveni mamica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )