Libnet.ro
UNICEF

12:15

Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. A ajuns la spital

Playtech Playtech,
Manuela de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. A ajuns la spital

Momente dificile pentru Manuela de la Puterea Dragostei! Focoasa bruneta, la spital! Ce marturisiri a facut fosta concurenta de la celebra emisiune de pe Kanal D? Perioada de cumpana pentru Manuela de la Puterea Dragostei. Viata brunetei s-a schimbat radical Manuela, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, s-a mutat recent in Bucuresti. Bruneta care a . continuă pe Playtech

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Dezvaluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa isi spuna doua concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?! Scandal urias la Puterea Dragostei intre doua concurente Doua dintre cele mai indragite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate intr-un scandal de zile mari! Este vorba .

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste. Este adevarat, chiar ea a facut anuntul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D, a avut in doua sezoane adevarate frumuseti, cand vine vorba de concurente. Printre acestea s-a numarat si Marinela Mavrodin. Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste Marinela Mavrodin, recunoscuta ca una din cele mai apreciate concurente, a aflat de curand ca va deveni mamica.

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul. Ce se intampla, de fapt, in viata sa

In urma cu ceva vreme aflam despre un nou scandal printre concurentii de la Puterea Dragostei. Cei doi, dupa multe tensiuni, au decis sa se desparta. Numai ca lucrurile nu s-au rezumat doar la atat. Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul Daca in august aflam ca Andra Volos si Bogdan Mocanu .

Cristian Comanici si-a umilit iubita. Ce a putut sa spuna despre Mariana de la Puterea Dragostei

Ce relatie este acum intre Cristian Comanici si Mariana? Cei doi concurenti din sezonul al 3-lea de la Puterea Dragostei se sicaneaza intens, se cearta la ceas tarziu, apoi revin la noi sentimente placute si tot asa. Cum se situeaza acum in randul cuplurilor din show si cum a umilit-o recent? Puterea Dragostei: Cristian Comanici .

Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Bianca Comanici l-a atacat dur pe fostul iubit, Livian, impreuna cu prietena sa, Mary, dupa ca barbatul s-a afisat in mediul online alaturi de noua partenera, Florentina. Bianca l-a facut praf pe fostul iubit, Livian, dupa ce acesta s-a afisat cu noua partenera Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei .

Andra Volos, atac la Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: M-ai distrus, m-ai ranit

Bogdan Mocanu le-a marturisit fanilor ca inca sufera dupa fosta partenera, Andra Volos. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca nu a fost usa de biserica in relatia cu satena, dar si actiunile ei au cantarit mult in decizia separarii. La un asa comentariu, Andra a replicat fara sa stea pe ganduri. Andra .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )