Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bianca a cucerit America: Andreescu, noua campioana de la US Open dupa o finala formidabila cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Bianca a cucerit America: Andreescu, noua campioana de la US Open dupa o finala formidabila cu Serena Williams

La ultimul clasament publicat in 2018, Bianca Andreescu ocupa locul 152 WTA si era, practic, o anonima. Astazi, ea e noua regina a tenisului feminin, iar de luni va urca pe pozitia a 5-a in ierarhia WTA. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu, noua campioana de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castig.

VIDEO Andreescu, noua regina: Bianca a dezvaluit cand a realizat ca e pregatita sa joace la cel mai inalt nivel

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat in finala de la US Open dupa care a acordat un interviu emotionant chiar pe teren, unde tocmai o invinsese pe Belinda Bencici 12 WTA).

Bianca Andreescu e campioana la US Open, dupa 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep in clasamentul WTA. VIDEO

Bianca Andreescu a invins-o pe Serena Williams in finala de la New York cu 6-3, 7-5 si a castigat trofeul US Open chiar la debutul in aceasta competitie. Sportiva canadiana de origine romana a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA si a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucatoare de .

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

VIDEO Rafael Nadal si Daniil Medvedev, in finala US Open dupa victorii in trei seturi

Campion de trei ori la US Open, Rafael Nadal va lupta din nou cu trofeul pe masa, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Matteo Berrettini, debutant intr-o semifinala de Grand Slam. Pentru titlu, ibericul se va confrunta cu rusul Daniil Medvedev, care a trecut de bulgarul Grigor Dimitrov.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )