Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bianca Dragusanu se afla in primele trei vedete din lume considerate femei plastice (FOTO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu se afla in primele trei vedete din lume considerate femei plastice (FOTO)

Avem cu ce ne mandri. Bianca Dragusanu se afla in primele trei vedete din lume considerate femei plastice. Topul a fost realizat de cei de la The Talko. com, iar clasamentul a fost bazat pe o comparatie i. continuă pe B1

Statele Unite vor acorda noua miliarde de dolari organizatiilor de sanatate din lume care refuza sa ofere servicii de avort

Departamentul de Stat al SUA va oferi aproape noua miliarde de dolari organizatiilor de sanatate din lume care sunt de acord sa nu furnizeze servicii de avort.

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Afirmatie CONTROVERSATA a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SARACI sunt saraci pentru ca sunt LENESI si BETIVI (FOTO)

Una dintre cele mai instarite femei din lume, Gina Rinehart, nu se sfieste sa spuna ceea ce crede cand vine vorba despre oamenii saraci. Din punctul ei de vedere, oamenii ajung in aceasta.

in cateva minute a plouat cat pentru o luna! Apele au facut ravagii in trei judete din Moldova

Furtunile au facut ravagii in trei judete din Moldova. in doar cateva zeci de minute a plouat cat pentru o luna. Sute de case au fost inundate, drumurile au fost maturate de puhoaie iar.

Prefab si-a diminuat pierderile cu circa 16%, in primele trei luni ale anului

Prefab si-a redus pierderile cu 15,77%, pana la 1,324 milioane lei, in primul trimestru al anului, iar cifra de afaceri neta a crescut cu 4,94%, la 10,917 milioane lei, reiese din rezultatele financiare ale companiei, publicate luni pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Satul curcubeu, cel mai colorat loc din lume

In Satul curcubeu sunt nu mai putin de 232 de locuinte colorate si se afla in Indonezia. Locul a devenit o atractie turistica adevarata atractie turistica, potrivit.

Vanzarile de masini noi continua sa creasca in UE, +4,7% in primele patru luni din 2017. Jaguar, Alfa Romeo si Suzuki sunt pe val

Inmatricularile de automobile noi au scazut cu 6,6% in aprilie 2017, fata de aceeasi luna a anului trecut, insa per ansamblul anului intervalul ianuarie-aprilie) cresterea continua: +4,7%, la un total de 5,33 milioane masini, arata datele Asociatiei Constructorilor Auto din Europa ACEA). Dintre marcile cunoscute, campionii cresterilor sunt Jaguar, Alfa Romeo si Suzuki.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )