Libnet.ro
UNICEF

21:00

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Antena3 Antena3,
Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste. continuă pe Antena3

Satul curcubeu, cel mai colorat loc din lume

In Satul curcubeu sunt nu mai putin de 232 de locuinte colorate si se afla in Indonezia. Locul a devenit o atractie turistica adevarata atractie turistica, potrivit.

Afirmatie CONTROVERSATA a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SARACI sunt saraci pentru ca sunt LENESI si BETIVI (FOTO)

Una dintre cele mai instarite femei din lume, Gina Rinehart, nu se sfieste sa spuna ceea ce crede cand vine vorba despre oamenii saraci. Din punctul ei de vedere, oamenii ajung in aceasta.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

Cum sa atragi banii in casa? Este cel mai tare truc

Daca ai probleme cu banii, exista un principiu in credinta Feng Shui, care atrage banii ca un magnet. in plus, este aducator si de vibratii pozitive. Pentru asta, aveti nevoie de o planta pe nume C.

Avertismentul Bitdefender: Care este cel mai pesimist scenariu privind vulnerabilitatile Windows

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de.

Clipe de COSMAR pentru cel mai SCUMP fotbalist din istorie! A MURIT cea mai importanta persoana din viata lui (FOTO)

Pogba trece prin clipede cosmar. Tatal fotbalistului s-a stins din viata dupa o lunga perioada de agonie si suferinta, potrivitsport. ro. Fassou Antoine Pogba a murit in aceasta.

Cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii s-a lasat cucerit

In perioada 4 9 mai 2017 nucleul de montaniarzi damboviteni format din Ileana Bocanciu, Nicu Posta, Ionel Glodeanu si Alex Coroliu insotit de George Stan, montaniard din Bucuresti, a plecat sa cucereasca, inainte de punerea in aplicare a Brexitului, cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, varful Ben Nevis 1344 m) aflat in muntii Grampian din Scotia.

Cum se prepara delicioasa paine cu lapte, considerata unul dintre cele mai bune tipuri de paine din lume

Painea este aproape nelipsita de la orice masa. Exista atat de multe tipuri de paine, incat alegerea preferatului ar putea fi o reala provocare. Totusi, una dintre cele mai bune din lume este painea cu lapte.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

Bianca Dragusanu se afla in primele trei vedete din lume considerate femei plastice (FOTO)

Avem cu ce ne mandri. Bianca Dragusanu se afla in primele trei vedete din lume considerate femei plastice. Topul a fost realizat de cei de la The Talko. com, iar clasamentul a fost bazat pe o comparatie i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )