Libnet.ro
UNICEF

15:01

Bianca Dragusanu va ajunge pe masa de operatie din cauza asimetriei sanilor

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu va ajunge pe masa de operatie din cauza asimetriei sanilor

Poate ca afiseaza o imagine aparent perfecta, dar iata ca Bianca Dragusanu intampina probleme legate de asimetria sanilor, la 17 ani dupa ce si-a pus implanturi cu silicon. Motiv pentru care va ajunge curand pe masa de operatie! . continuă pe ADPM

Operatia la care Bianca Dragusanu trebuie sa recurga urgent. Ce i-a spus medicul la ultimul control

Bianca Dragusanu a primit o veste neasteptata, in cadrul ultimului control efectuat la medic. Vedeta are mereu o aparitie foarte eleganta, cu trasaturi foarte feminine si forme ca trase prin inel. Totusi, pentru a putea sa obtina astfel de rezultate, fosta sotie a lui Victor Slav a muncit foarte mult. La capitolul aspect fizic, Bianca .

Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi. Cine este femeia pe care o iubeste mai mult decat pe Bianca Dragusanu

Alex Bodi, sotul Biancai Dragusanu, si-a deschis o noua afacere in Spania, chiar la inceputul acestui an. Barbatul si-a deschis un spatiu larg de distractie, cu zone de joaca, sala pentru organizari evenimente si cantina. Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi Localul se afla in Cosalda, langa Madrid si a fost inaugurat .

Kaufland, anunt de ultima ora! La cat ajunge salariul minim din 1 martie 2020

Kaufland Romania face un anunt de ultima ora despre noile cresteri ale salariului minim de la 1 martie 2020 si ne arata ce beneficii vor avea angajatii lor. Kaufland, anunt de ultima ora! Kaufland compania care se numara printre cele mai mari companii retail din Europa, are 1. 300 de magazine si circa 132. 000 de angajati .

Zece romani au murit din cauza gripei. Ultima victima, un copil de 12 ani

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la zece. Ultima persoana care a murit din cauza gripei este un copil in varsta de 12 ani, nevaccinat antigripal.

Fermierii trag un semnal de alarma. Consecinte grave din cauza secetei

Fermieri sunt disperati. Productiile agricole sunt in mare pericol, anul acesta, din cauza lipsei unui element important: apa. Din cauza absentei zapezii din iarna si a temperaturilor ridicate pentru acest sezon, culturile de cereale si oleaginoase au fost cele mai afectate. Dupa cum spun fermierii este vorba despre o criza severa de apa, potrivit Ziarului .

Al saselea deces din cauza gripei: Un barbat a murit la Spitalul din Bistrita

Un barbat din Bistrita a murit, luni, din cauza gripei, potrivit presei locale. Acesta este al saselea deces din acest sezon din cauza virusului gripal. Barbatul, in varsta de 67 de ani, a murit la secti.

Organizatorii JO 2020: Nu am luat in considerare anularea evenimentului din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au negat zvonurile conform carora s-a luat in considerare anularea evenimentului din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Un copil de 4 ani, nevaccinat, care suferea si de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil de 4 ani din judetul Cluj Napoca, care era nevaccinat anti-gripal, dar suferea si de alte afectiuni, a murit vineri din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Creste bilantul deceselor din cauza gripei in Romania: Un copil de 11 ani a murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei pana in prezent a ajuns la 11, a anuntat vineri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Creste bilantul deceselor din cauza gripei in Romania: Un copil de patru ani a murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei pana in prezent a ajuns la 11, a anuntat vineri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )