Libnet.ro
UNICEF

08:16

Kaufland, anunt de ultima ora! La cat ajunge salariul minim din 1 martie 2020

Playtech Playtech,
Kaufland, anunt de ultima ora! La cat ajunge salariul minim din 1 martie 2020

Kaufland Romania face un anunt de ultima ora despre noile cresteri ale salariului minim de la 1 martie 2020 si ne arata ce beneficii vor avea angajatii lor. Kaufland, anunt de ultima ora! Kaufland compania care se numara printre cele mai mari companii retail din Europa, are 1. 300 de magazine si circa 132. 000 de angajati . continuă pe Playtech

Kaufland majoreaza venitul minim din companie. La cat ajunge salariul acum

Kaufland Romania majoreaza venitul minim brut in companie la 3. 650 de lei, incepand cu 1 martie 2020, si va crea peste 1. 000 de locuri de munca in acest an in urma deschiderii de noi magazine la nivel national, a anuntat, joi, retailerul.

Surpriza totala din partea Antena 1. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunt de ultima ora

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1 este asteptat cu mare nerabdare de catre telespectatori. Pentru a stopa alte sentimente, statia a facut un anunt neasteptat ori, privind din alta perspectiva, mult asteptat. Surpriza din partea Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea Asia Express? Initial, sezonul 3 al aventurii Asia .

Brexit: Regatul Unit ar putea reduce salariul minim pentru straini

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda consultanta guvernului de la Londra.

Experti: Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru straini dupa Brexit

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda.

Ultima ora de la meteorologi! Cod galben de ninsori. in ce zone din tara isi intra iarna in drepturi

Meteorologii au anuntat conditii de vreme severa, fiind zone din tara in care iarna isi va intra in drepturi. Mai mult, specialistii ANM au emis un Cod galben de ninsori, valabil pentru perioada imediat urmatoare. Sunt vizate foarte multe judete ale Romaniei, in care vor incepe sa pice si primii fulgi de zapada. Ultima ora .

Gheorghe Marmureanu, anunt de ultima ora despre MARELE CUTREMUR! Va fi o adevarata TRAGEDIE

Un seismputernic pe scara Richter a avut loc, vineri, in estul Turciei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )