Libnet.ro
UNICEF

20:16

BIANCA DRAGUSANU, declaratii SOCANTE despre relatiile din viata ei: E bine sa faci curatenie din cand in cand

B1 B1,
BIANCA DRAGUSANU, declaratii SOCANTE despre relatiile din viata ei: E bine sa faci curatenie din cand in cand

Bianca Dragusanu a declarat astazi ca in toate relatiile, nu doar in cele de iubire, evaluarea legaturilor cu cei dragi si curateniile care permit sa vezi ce merita pastrat si la ce ar trebui sa. continuă pe B1

Sora lui Toma Caragiu, Geta Caragiu, a incetat din viata

Geta Caragiu, sora marelui actor Toma Caragiu, a incetat din viata la varsta de 88 de ani. Anuntul a fost postat pe Facebook de Societatea de Cultura Macedo-Romana. Am aflat cu tristete ca a trecut la cele.

Doliu in lumea fotbalului romanesc. Unul dintre cei mai mari portari ai Stelei s-a stins din viata

Doliu in lumea fotbalului romanesc. Fostul mare fostbalist Ion Voinescu s-a stins din viata la varsta de 88 ani. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, alaturi de intregul colectiv.

Jennifer Lawrence, declaratii inedite despre viata sa intima: fobia care o impiedica sa intretina relatii sexuale

Actrita Jennifer Lawrence a facut recent o marturisire neasteptata despre viata ei intima, dupa ce, recent, a vorbit si despre scenele nud deloc confortabile din timpul filmarilor pentru lungmetrajul de spionaj Red Sparrow, nominalizat la Oscar 2018.

Sorin Ovidiu Vintu, despre alegerile din 2009: Nu l-am chemat pe Geoana, venea el in fiecare zi (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a comentat in cadrul interviului in exclusivitate dat Sorinei Matei despre implicarea in alegerile prezidentiale din 2009, fiind cunoscut momentul in care Traian Basescu l-a acuzat in.

FSANP, discutie cu premierul despre problemele din sistemul penitenciarelor

Mai multi reprezentanti ai sindicatelor din penitenciare se vor intalni, luni la pranz, cu premierul.

Claudiu Manda, despre protestatarii din fata Salii Palatului: In Germania s-a intamplat la fel; cei care au huiduit au fost luati cu jeturi de apa

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sambata, referindu-se la protestatarii din fata Salii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democratilor, ca oamenii au dreptul sa protesteze, dar intr-un cadru legal, noteaza Agerpres. In context, el a dat exemplul Germaniei, unde e democratie, dar manifestantii au fost luati cu jeturi de apa, intr-o situatie similara.

Adevarul despre bataia din clubul milionarilor! De ce s-au incaierat interlopii si cum s-a sfarsit, de fapt, totul!

In urma cu doua zile, mai multi interlopi au pornit un scandal care putea degenera la cel mai urat mod cu putinta. Scandalul a izbucnit din cauza lui Dani a lui Nikos, interlop devenind celebru dupa ce a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )