Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bianca Dragusanu, din nou in centrul atentiei! Ce face vedeta dupa ce si-a PIERDUT emisiunea. E vorba despre... (FOTO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu, din nou in centrul atentiei! Ce face vedeta dupa ce si-a PIERDUT emisiunea. E vorba despre... (FOTO)

Bianca Dragusanu nu pare sa fie suparata ca a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Vedeta, care s-a despartit recent de englezul Tristan Tate, se. continuă pe B1

I-a disparut zambetul! Ce se intampla cu Tristan Tate dupa ce s-a aflat ca Bianca Dragusanu i-a furat inima celebrului Philipp Plein

Perioada in care Tristan Tate era numai zambete este istorie! Vestea ca Bianca Dragusanu a reusit sa-i suceasca mintile celebrului designer Philipp Plein pare sa-l afecteze teribil pe milionar. Citeste.

REACTIA SOCANTA a dupa ce Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune: Like...

Dupa ce s-a aflat ca Bianca Dragusanu a fost inlocuita la emisiune, nu a vrut sa faca niciun comentariu, desi fanii au agasat-o pe retelele de socializare, parand chiar neinteresata de.

Bomba in showbiz: Un barbat celebru este indragostit pana peste cap de Bianca Dragusanu. Care este noua cucerire a blondei (VIDEO)

Bomba in showbiz. Se pare ca Bianca Dragusanu a mai bifat o cucerire. De data aceasta este vorba despre celebrul designer Philipp Plein, cel care s-a iubit in trecut si cu Madalina Ghenea. Bianca se pare ca.

DOREL LOVESTE DIN NOU! Cum SFORAIE trei muncitori printre moloz si pietre (FOTO)

O fotografie cu trei muncitori dormind pe un santier, intr-un cartier din Timisoara, a devenit virala pe Facebook. Imediat au aparut si reactiile. Unii timisoreni au sustinut ca acestia au dreptul sa faca ce vor in pa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3125 seconds )