Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani. Mesajul de dragoste dat chiar aseara tarziu

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani. Mesajul de dragoste dat chiar aseara tarziu

Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani cu mesajul de dragoste publicat aseara tarziu. Vedeta a postat, pe contul de Instagram, o fotografie insotita de o declaratie de iubire vesnica, spre surprinderea tuturor. Cui i-a jurat Bianca Dragusanu iubire vesnica Ieri, 3 decembrie, Catalin Botezatu a implinit 54 de ani, iar printre persoanele care au dorit . continuă pe Playtech

Noul milionar cu care Bianca Dragusanu flirteaza. Ce mesaj i-a transmis

Bianca Dragusanu si-a luat gandul de la Alex Bodi. in timp ce acesta pare ca nu mai stie pe unde sa-si scoata camasa, cunoscutul designer e in flirturi cu un alt milionar. Ce mesaj i-a transmis si cum decurg lucrurile intre cei doi? Bianca Dragusanu l-a uitat defintiv pe Alex Bodi. Cu ce milionar flirteaza .

Cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top: au aparut documentele

Acuzat de procurori de proxenetism si trafic de persoane, se pare ca afaceristu din Medias era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top, conform informatiilor facute publice de avocatul acestuia. Cati bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Dragusanu Desi violent .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )