Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bianca Dragusanu, intalnire de o ora si jumatate cu Adrian Cristea intr-o vila din comuna Rosu

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu, intalnire de o ora si jumatate cu Adrian Cristea intr-o vila din comuna Rosu

Bianca Dragusanu si fostul ei iubit, Adrian Cristea, au fost surprinsi petrecand singuri o ora si jumatate impreuna intr-o vila din comuna Rosu. Intalnirea celor doi, acum, cu aproape o luna inaintea nuntii cu Victor Slav, ridica semne de intrebare in privinta fidelitatii roscatei. Victor are insa explicatia. Continue reading . continuă pe ADPM

Bianca Dragusanu, intalnire de o jumatate de ora cu Adrian Cristea intr-o vila din comuna Rosu

Bianca Dragusanu si fostul ei iubit, Adrian Cristea, au fost surprinsi petrecand singuri o ora si jumatate impreuna intr-o vila din comuna Rosu. Intalnirea celor doi, acum, cu aproape o luna inaintea nuntii cu Victor Slav, ridica semne de intrebare in privinta fidelitatii roscatei. Victor are insa explicatia. Continue reading .

Bianca Dragusanu viseaza la rochie de mireasa de 30.000 de euro!

Bianca Dragusanu a pus ochii pe o rochie de mireasa Elie Saab care valoareaza 30. 000 de euro. Cum nu pare dispusa sa dea atatia bani pe o rochie pe care o va purta o singura data in viata, roscata are de gand sa copieze modelul si sa il faca in atelierul ei din Bucuresti. Continue reading .

Cum l-a mintit Bianca Dragusanu pe Catalin Botezatu privind vanataile de la picioare!

Bianca Dragusanu i-a ascuns lui Catalin Botezatu faptul ca a fost batuta de fostul ei iubit, Coco Paun, sustinand ca vanataile de pe picioare sunt cauzate de un accident mai vechi. Designerul spune acum ca habar nu avea de existenta interlopului Paun. Continue reading .

Bianca Dragusanu, la concurenta cu Ilie Nastase! Isi vand nuntile cu sute de mii de euro

Bianca Dragusanu si Ilie Nastase se lupta sa isi vanda cat mai scump nuntile. Televiziunile care vor sa difuzeze imagini de la evenimente trebuie sa plateasca sute de mii de euro. Cel putin, asa isi doresc viitorii miri. Continue reading .

Adrian Cristea a fost dat afara de la Petrolul dupa esecul din Supercupa

Adrian Cristea a fost dat afara de la Petrolul Ploiesti, desi abia a revenit din Belgia, acolo unde a fost imprumutat la Standard Liege, informeaza Prosport. Cristea a fost criticat extrem de dur dupa meciul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )