Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bianca Dragusanu rupe tacerea! De ce a sarit in bratele milionarului turc, de fapt, dupa despartirea de Alex Bodi

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu rupe tacerea! De ce a sarit in bratele milionarului turc, de fapt, dupa despartirea de Alex Bodi

Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre escapada imediata dupa finele relatiei cu Bodi. De ce blondina a sarit imediat in bratele milionarului turc? Ce s-a intamplat in acea perioada cu fosta prezentatoare de televiziune? Bianca Dragusanu, despre idila cu milionarul turc Oamenii care o stiu pe Bianca Dragusanu deja nu se mai asteapta . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Bianca Dragusanu s-a trezit cu politia la usa. Ce i-au spus oamenii legii

Dupa ce s-au certat si au promis ca nu se mai impaca, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost vazuti, din nou, impreuna. imprejurarile, insa, nu par sa fi fost dintre cele mai fericite, daca este sa ne luam dupa imaginile aparute in presa. Acum, Bianca Dragusanu s-a trezit cu politia la usa! Bianca Dragusanu .

Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare ca are din ce in ce maiai multe probleme. Saptamana trecuta apareau informatii despre anumite legaturi cu lumea interlopa. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informatii. Este vorba despre o intalnire a acestuia cu prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Barbatul .

Tavi Colen rupe tacerea despre Alin Oprea si Larisa! Ce au furat cei doi de la el

Trupa Talisman anunta, in 2006, ca nu va mai urca niciodata pe scena. intre Tavi Colen si Alin Oprea nu mai era loc de impacare, ci doar de scandaluri, care s-au accentuat dupa separarea lor. Au dezvaluit secrete vechi, si-au aruncat acuzatii dure si cand se credea ca timpul si-a facut treaba, securea razboiului a .

Imagini soc! Bianca Dragusanu, stransa de gat pe strada de iubitul ei

Telenovela dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa nu se fi terminat. Cei doi au fost protagonistii unui nou scandal, in strada. Ei au fost filmati in timp ce Alex Bodi a apucat-o de gat pe blondina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )