Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu s-a casatorit pentru a doua oara. Ce tinuta a ales vedeta pentru cununia civila FOTO

Adevărul Adevărul,
Bianca Dragusanu s-a casatorit pentru a doua oara. Ce tinuta a ales vedeta pentru cununia civila FOTO

Vedeta de televiziune Bianca Dragusanu, in varsta de 37 de ani, s-a casatorit pentru a doua oara. Astazi, 1 august, a avut loc cununia civila, in prezenta a catorva persoane apropiate cuplului. continuă pe Adevărul

HOPA! Bianca Dragusanu, tinuta ABRACADABRANTA la nunta cu Alex Bodi! Toti invitatii au ramas MASCA atunci cand au vazut-o (FOTO, VIDEO)

Joi a fost ziua cea mare pentru Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Cei doi s-au impacat definitiv, caci, la numai 2 zile de cand blondina a primit inelul de logodna, cei doi s-au casatorit civil.

Ce spune Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Alex Bodi. Se gandeste doar la fetita lui

Bianca Dragusanu s-a casatorit civil astazi cu Alex Bodi, in mare secret. Dupa casnicia esuata cu Victor Slav, vedeta a decis ca nu e timp de pierdut pentru o alta. Ce spune fostul prezentator TV despre legamantul dintre Dragusanu si Bodi? Ce spune Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu Alex Bodi .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit civil. Ce rochie a purtat vedeta

Bianca Dragusanu i-a spus DA lui Alex Bodi, in pofida hopurilor din relatia lor de pana acum. Cei doi s-au casatorit civil astazi, in mare secret. Ce rochie a purtat vedeta? Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit civil Dupa casnicia esuata cu Victor Slav, in urma careia are si o fetita, pe Sofia, Bianca .

BOMBA MONDENA a anului A EXPLODAT: Bianca Dragusanu si Alex Bodi S-AU CASATORIT! E OFICIAL (FOTO, VIDEO)

Bomba mondena a verii a explodat joi, 1 august! Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit.

Caru cu vedete: Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi; Lady Gaga are un nou iubit Si nu e Bradley Cooper! Cum au fost surprinsi cei doi

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi. Pe Instagramul sau, Bianca Dragusanu a etalat superbul inel de logodna, iar bijuteria nu pare deloc una ieftina. Vecinii ii pun la punct pe Harry si Meghan Markle: Nici in preajma Reginei nu ni s-a spus sa ne comportam asa. Ducii de Sussex s-au mutat, de cateva luni, la Frogmore, iar vecinii.

PENTRU A DOUA OARA Consiliul de Administratie al SIF5 refuza convocarea actionarilor

Administratorii SIF Oltenia motiveaza decizia, prin faptul ca detinerea actionarilor solicitanti SIF1 si SIF4 in SIF5, a scazut sub pragul de 5% * Potrivit ultimei raportari de la BVB, grupul format in jurul SIF Banat - Crisana si SIF Muntenia detine 5,001124% din capitalul SIF5 * Cele doua SIF-uri doresc, printre altele, inlaturarea lui Tudor Ciurezu din fotoliul de director general al SIF Oltenia Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a respins, in sedinta de ieri, convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor societatii, la solicitarea grupului format din SIF Banat - Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4), pe motivul scaderii cotei detinerii celor doua SIF-uri sub pragul legal si statutar de 5% din capitalul social al SIF5, informeaza societatea de investitii financiare cu sediul in Craiova, printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Contributia vanzarilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scazut la mai putin de jumatate pentru prima oara in ultimii sapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris aceasta schimbare drept un succes al diversificarii de la un produs unic si a anticipat rezultate pentru asteptarile Wall Street. Actiunile Apple au crescut marti cu 4,25% in urma informatiilor, transmite Reuters, potrivit News. ro.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

Vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 34 de grade, in urmatoarele zile. De joi se raceste in toata tara. Prognoza pentru doua saptamani

Vremea va fi calda, cu temperaturi care vor ajunge pana la 34 de grade, in urmatoarele zile. De joi se raceste insa in toata tara, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani transmise luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )