Libnet.ro
UNICEF

19:00

PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Contributia vanzarilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scazut la mai putin de jumatate pentru prima oara in ultimii sapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris aceasta schimbare drept un succes al diversificarii de la un produs unic si a anticipat rezultate pentru asteptarile Wall Street. Actiunile Apple au crescut marti cu 4,25% in urma informatiilor, transmite Reuters, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Vocea Alexandrei se aude pentru prima oara! Sunt inchisa intr-o camera. Vad decat o poarta. AUDIO

Pasajul este acela in care fata de 15 ani povesteste cum a fost legata la ochi si a trecut pe langa un dig si, cand suna, este in camera. Pe parcursul discutiei, ea are o atitudine calma, scrie.

Alessandra Stoicescu, poza emotionanta cu fetita. Vedeta Antena 3 a devenit mama pentru prima oara

Alessandra Stoicescu a postat o imagine emotionanta pe contul de Facebook, cu piciorusul fetitei sale. Minunea noastra are deja 36 de ore si zice: dupa atatea ore, mama si tata nu sunt in stare sa-mi faca.

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2008: Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda cheie

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a redus dobanzile, miercuri, pentru prima oara dupa 2008, si a semnalat disponibilitatea scaderii costurilor de imprumut, daca va fi nevoie, citand ingrijorarile provocate de economia mondiala si inflatia scazuta, transmite Reuters.

Baietelul de sapte ani se plangea de dureri mari de obraz, asa ca a fost dus la spital. Dupa ce i s-a facut o radiografie, medicii au incremenit. Erau 526!

Baietelul de sapte ani se plangea de dureri mari de obraz, asa ca a fost dus la spital de urgenta. Dupa ce i-au facut film, medicii s-au declarat de-a dreptul socati cand au vazut ce se afla in gura.

Fed a decis reducerea dobanzii de referinta in SUA pentru prima data in ultimul deceniu

Rezerva Federala din Statele Unite a anuntat miercuri seara decizia de a reduce rata dobanzii de referinta, o masura aplicata pentru prima data in ultimul deceniu, informeaza agentiile de presa Bloomberg si Associated Press.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a pus deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a postat deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Alessandra Stoicescu, mama la 43 de ani! Prima imagine cu bebelusul

Alessandra Stoicescu a devenit pentru prima oara mama in aceasta dimineata. In varsta de 43 de ani, proaspata mamica a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa! Iata prima fotografie cu cea mica! .

REZULTATE FINANCIARE BCR PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI: Crestere cu 11% a rezultatului operational

BCR a inregistrat o crestere cu 11% a rezultatului operational, pana la 822 milioane RON 173,3 milioane EUR). Profitul net a fost afectat de o alocare semnificativa a provizioanelor unice legate de activitatea BCR Banca pentru Locuinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )