Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu si turcul ei au dat cartile pe fata. Ce au spus si despre Alex Bodi

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu si turcul ei au dat cartile pe fata. Ce au spus si despre Alex Bodi

Bianca Dragusanu pare sa nu fie de acord cu ideea de si la bine si la greu. Alex Bodi este in arest si risca sa petreaca foarte mult timp dupa gratii. Astfel ca Bianca Dragusanu pare gata sa se reorienteze, iar alesul inimii ar fi turcul Cengiz S305;klaro287;lu. Acesta din urma s-a prezentat in fata . continuă pe Playtech

Bianca de la Puterea Dragostei a dat cartile pe fata. Reactia care nu mai lasa loc de interpretari

Se pare ca pentru concurentii de la Puterea Dragoste este din ce in ce mai greu sa formeze o relatie. Lucrurile nu sunt asa de roz nici pentru cuplul format din Mariana si Cristi Comanici, fratele Biancai. Bianca de la Puterea Dragostei a dat cartile pe fata Fosta castigatoare de la Puterea Dragostei a discutat .

Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani. Mesajul de dragoste dat chiar aseara tarziu

Bianca Dragusanu i-a uimit pe fani cu mesajul de dragoste publicat aseara tarziu. Vedeta a postat, pe contul de Instagram, o fotografie insotita de o declaratie de iubire vesnica, spre surprinderea tuturor. Cui i-a jurat Bianca Dragusanu iubire vesnica Ieri, 3 decembrie, Catalin Botezatu a implinit 54 de ani, iar printre persoanele care au dorit .

Noul milionar cu care Bianca Dragusanu flirteaza. Ce mesaj i-a transmis

Bianca Dragusanu si-a luat gandul de la Alex Bodi. in timp ce acesta pare ca nu mai stie pe unde sa-si scoata camasa, cunoscutul designer e in flirturi cu un alt milionar. Ce mesaj i-a transmis si cum decurg lucrurile intre cei doi? Bianca Dragusanu l-a uitat defintiv pe Alex Bodi. Cu ce milionar flirteaza .

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )