Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Playtech Playtech,
Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Bianca Comanici l-a atacat dur pe fostul iubit, Livian, impreuna cu prietena sa, Mary, dupa ca barbatul s-a afisat in mediul online alaturi de noua partenera, Florentina. Bianca l-a facut praf pe fostul iubit, Livian, dupa ce acesta s-a afisat cu noua partenera Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei . continuă pe Playtech

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, reactie neasteptata. Ce a spus dupa ce Livian are o noua relatie

Dupa despartirea de Livian, Bianca de la Puterea Dragostei inca se recupereaza. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a ramas cu un gust amar si cu multe semne de intrebare. Reactia neasteptata a Biancai Comanici Bianca Comanici sustine ca banuia faptul ca Livian nu mai vrea sa continuie relatia cu ea si ca s-a orientat .

Andra Volos, atac la Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: M-ai distrus, m-ai ranit

Bogdan Mocanu le-a marturisit fanilor ca inca sufera dupa fosta partenera, Andra Volos. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca nu a fost usa de biserica in relatia cu satena, dar si actiunile ei au cantarit mult in decizia separarii. La un asa comentariu, Andra a replicat fara sa stea pe ganduri. Andra .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )