Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bianca si Victor, SCANDAL din cauza Andei Adam? Cum a ramas Slav si fara locuinta, si fara iubite

B1 B1,
Bianca si Victor, SCANDAL din cauza Andei Adam? Cum a ramas Slav si fara locuinta, si fara iubite

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a ajuns la final. Si se pare ca unul dintre motive are legatura cu Anda Adam. Bianca era foarte geloasa, iar reprosurile ei aveau legatura cu. continuă pe B1

Mihai Gadea are probleme cu ANAF-ul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu: Solicitarea sefului Antena 3 la Judecatorie

Mihai Gadea are probleme cu Fiscul din cauza banilor imprumutati de la Dan Voiculescu. Inspectorii antifrauda solicita blocarea conturilor directorului Antena 3, in cazul recuperarii prejudiciului de 60 de.

PANICA pe Aeroportul Otopeni! Un avion Ryanair Bucuresti Berlin a ratat decolarea din cauza unor defectiuni tehnice (FOTO)

Panica pe Aeroportul Otopeni. Un avion Ryanair Bucuresti - Berlin a ratat decolarea, luni, din cauza unor probleme tehnice, potrivit boardingpass. ro. Din primele informatii, este vorba despre cursa.

SURSE: Viorica Dancila si-a anulat o vizita externa din cauza situatiei politice din tara

Premierul Viorica Dancila ar fi anulat o vizita pe care o avea programata saptamana viitoare in Oman, din cauza problemelor din politica interna, potrivit unor surse citate de Adevarul. Sefa Guvernulu.

Romania risca infringementul din cauza neimplementarii legislatiei europene

Romania risca infringementul din cauza neimplementarii legislatiei europene in domeniul turismului si, implicit, netranspunerea in legislatia nationala a Directivei Europene care garanteaza pachetele de servicii turistice achizitionate de catre persoanele fizice, atentioneaza fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, intr-un mesaj postat, astazi, pe propria pagina de Facebook.

TAROM anunta intarzieri la toate cursele din cauza unul blocaj la sistemul global de control SITA

Compania TAROM a anuntat, sambata, intarzieri pe toate cursele din cauza faptului ca sistemul SITA Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial. Operatiunile de Check-In si Boarding.

Unii IT-sti ncep sa ia n calcul mutarea rezidentei fiscale n alte tari, din cauza Fiscului netehnologizat

Desi lucreaza in Romania, Ionut a decis sa-si mute activitatea in Estonia, din cauza administratiei fiscale netehnologizate. Toata interactiunea cu fiscul estonian o va face exclusiv online, lucru care nu ii va consuma la fel de mult timp ca in Romania.

Wizz Air a anulat 4 zboruri n decurs de 24 de ore, din cauza unor inspectii tehnice neprevazute. Ce se va ntmpla cu pasagerii

Zborurile companiei aeriene Wizz Air W6 3176 Barcelona-Bucuresti din 24 iunie, W6 3009 Bucuresti-Londra Luton si W6 3131 Bucuresti-Milano Bergamo din 25 iunie, au fost anulate intrucat aeronavele care opereaza aceste zboruri au fost supuse unor inspectii tehnice neprevazute, a anuntat luni Wizz Air, scrie Mediafax.

Harley-Davidson va muta n afara SUA productia motocicletelor destinate tarilor UE, din cauza cresterii taxelor vamale

Harley-Davidson, celebra companie moto americana, a anuntat ca va muta la uzinele din afara SUA o parte a productiei sale, calculele aratand ca fiecare motocicleta destinata Europei va costa cu 2. 200 de dolari mai mult dupa ce UE a crescut taxele vamele pentru produsele importate din SUA, scrie Bloomberg.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )