Libnet.ro
UNICEF

17:00

BIAS 2019. Demonstratii de maiestrie la inaltime, pe aeroportul Baneasa

Antena3 Antena3,
BIAS 2019. Demonstratii de maiestrie la inaltime, pe aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aviatic din Romania creeaza senzatie pe aeroportul Baneasa. La eveniment iau participatmulti acrobati din alte tari, dar si pilotii romani si Fortele Aeriene. continuă pe Antena3

BIAS 2019: spectacol aviatic pe Aeroportul Baneasa

Editia a XI-a editie a BIAS este dedicata, in acest an, celebrarii a 50 de ani de activitate aeronau.

BIAS 2019. Au inceput ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aviatic

A mai ramas doar o zi pana se da startul celui mai asteptat eveniment aviatic al anului, Bucharest International Air Show 2019, ajuns la cea de-a 11-a editie. Sute de piloti si parasutisti sunt.

BIAS 2019. Spectacol aviatic fabulos, acrobatii de exceptie - VIDEO

Demonstratii ce maiestrie la inaltime. Intrarea publicului la BIAS este libera. Accesul publicului se face prin Romaero. Organizatorii le recomanda participantilor sa foloseasca mijloacele de.

BIAS 2019 Live Stream Online. Vezi VIDEO cu spectacolul aviatic din Baneasa

BIAS 2019 are loc astazi, sambata, 24 august. Bucharest International Air Show, organizat de Aeroportul Baneasa & ROMAERO, este cel mai mare spectacol de aviatie din Romania si se afla la cea de-a XI-a editie. Editia de anul trecut a fostdedicataCentenarului Marii Uniriau si au participat 150 aeronave civile si militare si peste 100 de .

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

VIDEO BIAS 2019: Mii de romani s-au bucurat de spectacolul aviatic

Mii de romani au ajuns, sambata, pe Aeroportul Baneasa, pentru a se bucura de spectacolul oferit de Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition - BIAS 2019. Spectatorii au avut de infruntat insa o caldura foarte mare, care a incins puternic betonul de pe pista. in aceste conditii, inghetata, apa, berea dar si umbra au fost la mare cautare, relateaza Mediafax.

BIAS 2019: Jumatate de secol de activitate aeronautica civila a Aeroportului Henri Coanda si 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO

Albinele Baltice Baltic Bees), pilotii Luca Bertossio si Jurgis Kairys, precum si acrobatiile de senzatie efectuate de catre comandantul si pilotul instructor Adrian Preda la mansa aeronavei de pasageri Airbus A318 se anunta a fi vedetele editiei cu numarul 11 a reprezentatiei aeriene Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition - BIAS 2019, ce are loc sambata pe Aeroportul Baneasa din Capitala, scrie Agerpres.

Cum arata noile avioane pe care TAROM le va folosi pentru cursele interne. O astfel de aeronava va fi expusa la show-ul aviatic BIAS 2019 din weekend

TAROM a demarata in luna iunie a acestui an procedurile pentru cumpararea de noua aeronave noi tip ATR 72-600, iar un astfel de model va putea fi vazut de participantii la show-ul aviatc BIAS 2019 care are loc sambata la Bucuresti pe Aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa.

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

BIAS 2019. Cel mai mare SHOW aviatic al anului va dura in premiera 12 ore

Va fi spectacol pe cerul capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de razboi, de transport, dar si parasutisti vor face.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )