Libnet.ro
UNICEF

06:45

BIAS 2019. Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aerian

Antena3 Antena3,
BIAS 2019. Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aerian

Pregatirile pentru BIAS 2019 sunt in toi. Pilotii Aeroclubului Roman exerseaza cele mai * dificile demonstratii pentru showul aviatic care va avea loc sambata pe aeroportul Baneasa. Aici este locul unde cei . continuă pe Antena3

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

Tragedia incendiului din Padurea Amazoniana, cel mai mare ecosistem din lume. De ce afecteaza acest incident intreaga planeta

Incendiul care a lovit Padurea Amazoniana, de pe teritoriul Braziliei,in urma cu trei saptamani, nu da semne ca ar fi pe sfarsite. in momentul de fata nu se stie daca focul a fost cauzat de.

Workshopuri, concerte, vernisaje si invitati din sase tari la VSLO, cel mai mare festival de arte vizuale din Romania

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, a ajuns la cea de-a 10-a editie si va avea loc in perioada 23 august 1 septembrie in Vama Veche. Evenimentul se anunta unul cu totul special, fiind invitati lectori din sase tari, fotografi si directori de imagine cunoscuti in lumea intreaga.

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet .

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

Investitii in aparatura medicala la cel mai mare spital din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Bra.

Preturile au crescut din nou. Inflatia in Romania, de trei ori mai mare decat media europeana

Romania a avut si in luna iulie 2019 cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9%.

VREMEA 20 AUGUST. Cer senin in cea mai mare parte a tarii. Unde vor cadea ploi de scurta durata?

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin si doar in zonele montane vor fi unele innorari dupa-amiaza cand, izolat se vor semnala ploi de.

Prognoza meteo. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii

VREMEA 20 august. Vremea va fi calduroasain cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in regiunile vestice si sud-vestice, unde dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )