Libnet.ro
UNICEF

01:06

Biblioteca din Romania, printre cele mai frumoase din lume

B1 B1,
Biblioteca din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondaj online initiat de portalul BoredPanda. Duminica, aceasta. continuă pe B1

O biblioteca din Romania, pe locul II in lume la frumusetea arhitecturala. Peste 400.000 de oameni au votat

O biblioteca din Romania este considerata printre cele mai frumoase din lume, multi dintre utilizatorii de internet exprimandu-si votul apreciativ pe site-ul boredpanda. com caruia ii apartine initiativa.

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Top 25 cele mai frumoase fotografii de nunta in anul 2014!

Va prezentam astazi 25 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta realizate pe parcursul anului 2014, o selectie facuta de jurnalistii de la site-ul demilked. com.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Cele mai frumoase sporturi de iarna pentru copii

Copiii mei adora zapada si sporturile asociate ei. Indiferent de anotimp sau vreme, gandurile si sufletul meu tanjesc dupa vremea blanda si calda a zilelor de vara. Dar si iarna are partile ei frumoase. Mai.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Biblioteca Universitatii Gh. Asachi din Iasi votata pe locul 2 in topul celor mai frumoase 25 de biblioteci din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondajul online initiat de portalul boredpanda. com.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Locuri in Bucuresti pentru sedinta foto. Parcul Herastrau, in topul celor mai frumoase locuri pentru poze

Tot mai multi oameni din Bucuresti sunt interesati sa vada unde se afla locurile cele mai frumoase pentru o sedinta foto de neuitat.

Topul celor mai periculoase companii aeriene din lume. Cine a avut cele mai multe incidente in 2014

O lista a celor mai nesigure companii aeriene a fost publicata recent de un site de specialitate, iar AirAsia Indonesia si Moldavian Airlines, din Republica Moldova, figureaza in acest clasament. in schimb, Malaysia Airlines nu se numara printre cele mai periculoase companii aeriene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )