Libnet.ro
UNICEF

14:01

Topul celor mai periculoase companii aeriene din lume. Cine a avut cele mai multe incidente in 2014

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai periculoase companii aeriene din lume. Cine a avut cele mai multe incidente in 2014

O lista a celor mai nesigure companii aeriene a fost publicata recent de un site de specialitate, iar AirAsia Indonesia si Moldavian Airlines, din Republica Moldova, figureaza in acest clasament. in schimb, Malaysia Airlines nu se numara printre cele mai periculoase companii aeriene. continuă pe Adevărul

Topul celor mai difuzati artisti romani. Cat au castigat in 2014

Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti romani, castigand, in 2014, peste 130. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Harta drumurilor nationale pe care trebuie sa le ocolesti, realizata de soferii profesionisti. Buzau si Dolj, in topul celor mai proaste sosele din Romania

Doua tronsoane de drumuri nationale din Buzau si Dolj sunt liderele unui clasament al celor mai proaste drumuri nationale din tara, stabilit de soferii profesionisti. Ei au postat pe forumurile de specialitate o harta a starii infrastructurii rutiere de interes national, unde cele mai multe rute cu probleme apar in judetele Moldovei si din sudul Romaniei.

FOTO. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume

Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri si o latime de 59 de metri, informeaza Mediafax.

O macara a companiei romanesti GSP participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP), controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

O macara maritima a Grup Servicii Petroliere participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste Bosfor, investitie de 3 miliarde de dolari

Grup Servicii Petroliere GSP), controlat de catre omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

Mai multe companii de media americane vor testa drone in scopul strangerii de informatii

Mai multe companii mari de media din SUA, intre care publicatiile The New York Times si The Washington Post si grupul de televiziune NBC Universal, au anuntat, joi, ca isi vor uni eforturile pentru a testa drone in scopul strangerii de informatii,.

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

O macara din Marea Neagra participa la ridicarea celui mai mare pod rutier suspendat din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP) a incheiat pe 9 ianuarie operatiunea de ridicare a celui de-al doilea tablier de 4,5 metri si 450 de tone al podului Yavuz Sultan Selim, cel mai mare pod rutier suspendat din lume.

STRATI - prima masina printata 3D din lume. Vezi cum arata!

Primul automobil din lume construit la imprimanta 3D, modelul STRATI al companiei americane Local Motors, a fost vedeta celui mai recent salon auto de la Detroit. Masina este realizata in numai 44 de ore! si a fost realizata cu o imprimanta 3D speciala, stratificata. Materialul folosit este un polimer bazat pe structura de carbon.

Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350, a avut primul zbor comercial astazi. Compania aeriana Qatar Airways a efectuat o cursa coemrciala din Doha, cu destinatia Frankfurt, Germania, anunta AP. Noul apa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )