Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bibliotecile publice din Republica Moldova vor dispune de softuri educationale din Romania

Adevărul Adevărul,
Bibliotecile publice din Republica Moldova vor dispune de softuri educationale din Romania

Cinci biblioteci raionale din Republica Moldova, care servesc drept Centre de Instruire in cadrul retelei Novateca, vor testa softul educational pentru prescolari EduTeca Seria Anotimpurilor in cadrul unui nou proiect pilot. continuă pe Adevărul

Furturile se afla in topul infractiunilor din Republica Moldova

Numarul infractiunilor pe teritoriul Republica Moldova au crescut in primele 9 luni ale anului curent, fata de perioada similara a anului trecut cu peste 10 la suta. Astfel, daca in anul 2013 au fost inregistrate in jur de 26. 000 de infractiuni, in 2014 au avut loc aproape 29.

Embargoul rus asupra carnii din Republica Moldova este o masura politica

Carnea produsa in Republica Moldova este inofensiva, in tara nu este depistata pesta porcina sau ciuma africana, spre deosebire de Federatia Rusa sau alte tari, conform ministrului agriculturii si industriei alimentare, Vasile Bumacov.

Republica Moldova trece la pneuri de iarna

Politia atentioneaza soferii din Republica Moldova ca trebuie sa-si echipeze mijloacele de transport cu pneuri destinate exploatarii in sezonul de iarna, transmite IPN.

Republica Moldova, impartita intre Uniunea Europeana si Uniunea Vamala

Aproape jumatate din cetatenii Republicii Moldova sustin aderarea la Uniunea Vamala reprezentata de Rusia, Belarus si Kazahstan, sugereaza un sondaj de opinie realizat in luna octombrie in toata Republica Moldova cu exceptia Transnistriei.

Republica Moldova trebuie sa diversifice rapid pietele de export, dupa embargoul rusesc

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, a declarat, azi, la o degustare de produse si vinuri moldovenesti, ca Republica Moldova trebuie sa isi diversifice in cel mai scurt timp pietele de export, dupa ce Rusia a interzis importurile de fructe si vinuri din aceasta tara, potrivit surselor din presa.

Ucraina alege libertatea. Ce va alege Republica Moldova?

Alegerile parlamentare anticipate de duminica, din Ucraina, ii mentin la putere, cu peste 43 la suta din voturi, pe actualii guvernanti, in frunte cu prim-ministrul Arsenii Iateniuk, actualul presedinte al Radei Centrale, Aleksandr Turcinov, si presedintele Petro Porosenko.

De la a vrea si pana la a putea. Paralela Ucraina-Republica Moldova

Ucrainenii au ales: peste 70% din noul parlament va fi reprezentat de fortele pro-europene. Dar forte pro-europene au venit totusi si la Chisinau in 2009, iar distanta fata de finalul procesului de integrare europeana nici nu se poate vedea dintr-un motiv foarte simplu: nu se cunoaste nici startul.

FOTO VIDEO Simpozionul International Cucuteni 5000 Redivivus 2014 si 50 de ani de invatamant tehnic in Republica Moldova

O delegatie importanta din Bacau a fost prezenta, in zilele de 24 si 25 octombrie, la evenimentele prilejuite de Conferinta Internationala Cucuteni 5000 Redivivus, de la Chisinau, care a ajuns la editia a 9-a. in acelasi timp, Universitatea Tehnica a Moldovei a serbat implinirea a 50 de ani de la infiintare, prilej cu care primul presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a primit distinctia de doctor honoris causa.

Cristian Lia: Peste 80% din cardurile ING vor fi contactless la sfarsitul T1 2015

ING Bank anticipeaza ca va ajunge sa aiba un portofoliu de 860. 000 de carduri contactless la sfarsitul primului trimestru T1) de anul viitor , reprezentand 86% din totalul portofoliului de 1 milion de carduri controlat de institutia de credit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )