Libnet.ro
UNICEF

00:07

Biden este al 46- lea presedinte al SUA. Congresul a validat victoria sa, dupa violentele care au socat America

Hotnews Hotnews,
 Biden este al 46- lea presedinte al SUA. Congresul a validat victoria sa, dupa violentele care au socat America

Congresul Statelor Unite a oficializat joi victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, ultima etapa inainte de investitura sa, in 20 ianuarie. Decizia a venit dupa scene care pareau de neimaginat la Washington: partizanii lui Donald Trump au invadat miercuri Capitoliul, templul democratiei americane, si au intrerupt sesiunea de confirmare a victoriei lui Joe Biden. Dupa o intrerupere de mai multe ore, Congresul si-a reluat procesul de certificare, respingand obiectiile parlamentarilor republicani care vizau rezultatele la alegerile prezidentiale. Merkel: Biden si Harris vor deschide un nou capitol al democratiei americane. continuă pe Hotnews

Congresul SUA a validat voturile care il fac pe Joe Biden al 46-lea presedinte american. Reactia lui Donald Trump

Congresul SUA s-a intrunit, miercuri noaptea joi dimineata, dupa ora Romaniei) pentru validarea rezultatelor alegerilor prezidentiale. Membrii legislativului american au revenit la Capitoliu dupa ce securitatea a fost restabilita in cladire.

Joe Biden trebuie sa isi pregateasca inmormantarea. Presedintele SUA are 6 zile la dispozitie

In urma cu o luna, America a ales Joe Biden pentru a fi al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Primul lucru pe care il va face dupa instalarea la Casa Alba? isi va organiza inmormantarea. Una dintre prioritatile din mandat: pregatirea inmormantarii sale Bradley Blakeman, asistentul fostului presedinte George W. Bush, sustine ca toate detalii .

Parada virtuala la nivel national cu ocazia ceremoniei de investire a presedintelui american Joe Biden

Pe 20 ianuarie Joe Biden va deveni oficial cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cu ocazia ceremoniei de investire, organizatorii evenimentului au anuntat o parada virtuala in toata America, in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza AP.

Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a promis ca va avea loc o tranzitie ordonata catre administratia Biden in 20 ianuarie, dar si-a exprimat inca o data indoielile legate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )