Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

B1 B1,
Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a promis ca va avea loc o tranzitie ordonata catre administratia Biden in 20 ianuarie, dar si-a exprimat inca o data indoielile legate de. continuă pe B1

Donald Trump admite ca mandatul sau e incheiat si promite o tranzitie ordonata

Presedintele american Donald Trump a admis joi ca mandatul sau se incheie in 20 ianuarie si a promis o tranzitie ordonata, dupa ce Congresul a validat victoria democratului Joe Biden.

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Ce a declarat Donald Trump dupa ce Congresul a validat victoria in alegeri a democratului Joe Biden

Dupa votul din Congres, Donald Trump a dat asigurari ca va fi un transfer pasnic de putere. Chiar daca nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele ma sustin, totusi va exista o tranzitie pasnica pe 20 ianuarie, a spus Trump intr-un comunicat de presa.

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington din ziua in care Congresul ar trebui sa certifice victoria lui Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA.

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

CTP a dejucat planul lui Donald Trump. Ce ar vrea sa faca, de fapt, din America: Terorism

Ieri ar fi trebuit sa fie ziua cea mare in America. La Capitoliu ar fi trebuit ca ieri sa fie validat Joe Biden ca Presedinte. Numai ca, si nimeni nu se astepta la asta, lucrurile au degenerat in violente de strada. Un numar impresionant de adepti ai fostului Presedinte Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

Momentul in care sustinatorii lui Donald Trump patrund in Capitoliu, iar sedinta de validare a lui Joe Biden este intrerupta

Sute de sustinatori ai presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, au patruns, miercuri, cu forta in Camera Reprezentantilor si in Senatul SUA. Din aceasta cauza, rocedura de validare a rezultatului scrutinului prezidential a fost intrerupta, iar fortele de ordine au trbuit sa intervina de urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )