Libnet.ro
UNICEF

23:00

Biden si Trump, lupta la sange pentru castigarea alegerilor din SUA. Reactia democratului dupa ce Trump si-a anuntat victoria inainte de aflarea rezultatelor

Playtech Playtech,
Biden si Trump, lupta la sange pentru castigarea alegerilor din SUA. Reactia democratului dupa ce Trump si-a anuntat victoria inainte de aflarea rezultatelor

Batalia pentru Casa Alba dintre republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden avanseaza pe fondul alegerilor umbrite de pandemie si de polarizarea profunda. in SUA, marile statii TV prezinta rezultatele partiale bazate pe exit-poll-uri, in urma carora Donald Trump si-a anuntat deja victoria, creand un adevarat scandal. Cine conduce in clasamentul rezultatelor provizorii Pana in . continuă pe Playtech

Cum a facut Smiley spectacol pe internet pe tema alegerilor din SUA. Fanii au reactionat imediat

Smiley si-a pus fanii pe jar. Acestia au dezbatut indelung pe retelele de socializare despre alegerile din Statele Unite ale Americii. Urmaritorii artistului s-au impartit in doua tabere si au inceput sa dezbata aprins pe aceasta tema. Smiley, dezbatere cu fanii asupra alegerilor din SUA Smiley a strarnit furtuna in randul fanilor sai. Ceea ce .

CONAF si FRAS, in parteneriat pentru sustinerea femeilor din motorsport

Federatia Romana de Automobilism Sportiv - FRAS si Confederatia Nationala pentru Antreprenoriatul Feminin - CONAF si-au unit fortele printr-un parteneriat pentru sustinerea femeilor din motorsport.

Cresteri in pietele internationale, in ziua alegerilor din Statele Unite

Aurelian Dochia: Posibil ca pietele sa vada cu ochi buni alegerile nu neaparat prin prisma castigatorului, ci ca un moment prin care se deblocheaza lansarea unui nou pachet de sustinere economica * Marcel Murgoci, Estinvest: Cred ca impactul pandemiei de Covid-19 asupra economiilor are un efect mult mai important si mai indelungat asupra pietelor, decat alegerile din SUA *ACTUALIZARE - Contractele futures pe indicele Standard and Poor and s 500 erau in scadere cu 0,8% astazi, la ora 9:30 ora Romaniei), intr-o piata volatila, in contextul in care se contureaza o lupta mai stransa pentru fotoliul de la Casa Alba decat indicau sondajele, care-i dadeau o marja buna democratului Joe Biden. --- Pietele internationale de capital au avut cresteri in ziua alegerilor prezidentiale din Statele Unite, unde actualul presedinte republican Donald Trump se infrunta cu democratul Joe Biden pentru un mandat de patru ani la Casa Alba, incepand din luna ianuarie a anului viitor.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Trei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasa

In ciuda suspiciunilor lasate de alegerile din 2016 cu privire la sondajele de opinie, datele referitoare la intentia de vot arata cu tarie ca Donald Trump va pierde din nou la votul popular. Republicanul va avea nevoie de Colegiul Electoral pentru a ramane la putere. Chiar si asa, cu exceptia unei rasturnari istorice, este mai probabil sa piarda si acolo. Aspectul crucial este sa se stie in ce fel.

Comisia Europeana refuza sa comenteze pe tema alegerilor din SUA pana la rezultatul oficial

Comisia Europeana a indemnat miercuri la rabdare pana cand autoritatea electorala din SUA va anunta rezultatul final al alegerilor prezidentiale americane, dupa ce presedintele Donald Trump si-a declarat victoria inaintea incheierii numararii voturilor in statele-cheie, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Echipa lui Joe Biden, increzatoare ca va putea revendica victoria in scrutinul prezidential din SUA

Echipa de campanie electorala a lui Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, se pregateste sa revendice victoria imediat ce va calcula ca a depasit pragul de 270 de voturi in Colegiul electoral federal, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

Investitorii mondiali sunt in expectativa deoarece rezultatul alegerilor din SUA este incert

Investitorii mondiali din Asia continua sa mizeze pe revenirea economiei chineze si amana orice schimbare majora a portofoliilor in conditiile in care rezultatele preliminare privind alegerile din SUA nu arata un castigator clar, transmite Reuters.

Mesaj pentru Dan Bittman, din parte unui medic roman stabilit in Suedia: Medicii au fost pusi in fata unor situatii extreme S-au luat masuri mai stricte decat in alte tari

Laura Ghibu este un medic roman, stabilit in Suedia si lupta in prima linie, impotriva noului coronavirus. Femeia a tinut sa transmita un mesaj emotionant pe retele sociale, dupa ce solistul de la Holograf a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )