Libnet.ro
UNICEF

01:05

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

B1 B1,
Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au. continuă pe B1

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii.

Cum se vad in lume alegerile din SUA: Batalia e mult mai dura decat s-a preconizat America mai are un pic si ia foc

Toata lumea e, in acest moment, cu ochii atintiti pe Statele Unite. Lupta pentru Casa Alba inca nu s-a transat, iar republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden se afla umar la.

Cum se fura alegerile din SUA: FBI a inceput deja o investigatie

Alegerile prezindentiale din SUA din acest an au fost unele dintre cele mai murdare din istoria tari. Ar fi fost aproape ciudat ca practicile indoielnice sa se opreasca in ziua.

Goldman Sachs a exclus euro de pe lista sa de monede majore asteptate sa se aprecieze fata de dolar dupa alegerile din SUA

Banca Goldman Sachs a exclus euro de pe lista sa de monede majore asteptate sa se aprecieze in raport cu dolarul dupa alegerile din Statele Unite, din cauza evolutiei slabe a PIB-ului zonei euro in raport cu alte regiuni, care ar putea duce la o noua reducere a dobanzilor de catre Banca Centrala Europeana BCE), transmite CNBC si News. ro.

Alegerile din SUA, motiv de noi restrictii pe internet: gestul radical al YouTube

Vor mai trece cateva zile, daca nu cateva saptamani, pana vom afla rezultatul final al alegerilor prezidentiale din SUA. Cu toate acestea, internetul vrea sa crezi altceva. La momentul.

BURSELE LUMII Bursele internationale, atente la alegerile din SUA

Pietele europene au crescut ieri, atente la desfasurarea alegerilor prezidentiale din SUA.

Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Alegerile de acum din Statele Unite sunt exact ca alegerile care au loc de obicei in Romania; foarte multi il vor alege pe Biden numai ca sa nu iasa Trump, crede Cosmin Chira, un roman stabilit de 19 ani in SUA, care are o afacere in Texas si care spune ca nu este nici democrat, nici republican. Doar vrea o schimbare.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce impact vor avea asupra economiei si a geopoliticii

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce schimbari se vor produce la nivel geopolitic

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )