Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bietul FUEGO! IRINA LOGHIN nu se mai poate opri din PLANS de cand a aflat.... (FOTO CU ADEVARAT SOCANT)

B1 B1,
Bietul FUEGO! IRINA LOGHIN nu se mai poate opri din PLANS de cand a aflat.... (FOTO CU ADEVARAT SOCANT)

Irina Loghin si Fuego sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicala. Cei doi artisti au cucerit intreaga tara cu vocile lor. indragita interpreta, Irina Loghin,a povestit cum au descurs. continuă pe B1

Saracul Fuego! IRINA LOGHIN nu se mai opreste din PLANS de cand a aflat ...Vestea a fost CONFIRMATA

Fuego si Irina Loghin reprezinta unul dintre cele mai iubite cupluri dinlumea muzicala. Vocile lor si melodiile cu mesaj puternic i-au impresionat pana la lacrimi pe romani.

Bietul FUEGO! SOC in lumea muzicii! Anuntul TRIST tocmai a fost CONFIRMAT

Fuego, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, a publicat un mesaj pe pagina personala de Facebook prin care a anuntat ca trece prin momente nostalgice.

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Anuntul TRIST a fost facut dupa ACCIDENT

Marea artista Irina Loghin a publicat un mesaj plin de tristete pe pagina personala de Facebook, iar fanii au reactionat imediat. Anii zboara rand pe rand,/Si-nzori ma trezesc plangand /Si-am un.

Proteste tacute ale magistratilor in mai multe orase din tara

Magistratii de la mai multe instante din tara au protestat, vineri, nemultumiti de OUG 7/2018. in Bucuresti, magistratii s-au strans intr-un protest mut pe treptele Palatului de Justitie.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Acesta a fost cel mai scund roman din istorie. Multi romani veneau la el ca sa se inchine

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Tara in care traiesc cei mai sanatosi oameni din lume

Spania a devansat Italia si a devenit pentru prima oara cea mai sanatoasa tara din lume. Potrivit editiei din 2019 a clasamentului Bloomberg Healthiest Country Index, in Spania traiesc cei mai.

Cel mai cautat ASASIN din ultimul an, surprins de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jumatate ungur si jumatate sarb, Csaba Der are cel putin trei contracte onorate in 2018, fiind cel mai bine platit asasin din ultimul an, relateaza sport. ro. De altfel, in intervalul 2004-2017 Csaba Der a.

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

In noaptea de 4/5 martie 2000, sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani. Prizonierii au taiat gratiile de la grilajul de siguranta, au.

De ce a fost drumul lui Chaplin de la saracie la bogatie cea mai rapida ascensiune din istoria Hollywood-ului

Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului. Acesta a trait o viata incredibil de interesanta atat pe platourile de filmare cat si in spatele camerelor de filmat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )